Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022

Η αποθέωση του «επιτελικού κράτους»: Η Αστυνομία ζήτησε από διανομέα να ρυθμίζει την κυκλοφορία! (βίντεο)

«Επιτελικό» χάος στους δρόμους της Αττικής

Στην Ελλάδα του Μητσοτάκη, στην Ελλάδα των «αρίστων» και του «επιτελικού κράτους» η Αστυνομία παρακάλεσε διανομέα να ρυθμίζει την κίνηση στη Λεωφόρο Μαραθώνος, κατά τη διάρκεια του χάους στους δρόμους της Αττικής, μέσα στη κακοκαιρία.

Το απίστευτο περιστατικό κατέγραψε το OPEN και εμείς δεν έχουμε να πούμε τίποτα άλλο εκτός από αυτό: Η αποθέωση του «επιτελικού κράτους»!

https://www.imerodromos.gr/

«Επιτελικό» χάος στους δρόμους της Αττικής

«Επιτελικό» χάος στους δρόμους της Αττικής επικρατεί στους δρόμους της Αττικής, παρά τα «σόου» για «ετοιμότητα» που από χθες είναι σε εξέλιξη.

Κλειστές οδικές αρτηρίες και μεγάλη ταλαιπωρία έφερε η κακοκαιρία «Ελπίδα». Δύο ώρες χιονόπτωσης στην Αττική ήταν αρκετές για να αποκαλυφθούν οι συνέπειες της ουσιαστικής έλλειψης μέτρων προστασίας και του «επιτελικού» χάους που δεν λαμβάνει μέτρα πρόληψης.

Σοβαρά προβλήματα σημειώθηκαν από νωρίς το πρωί στο ρεύμα εξόδου της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας, από το ύψος της γέφυρας Καλυφτάκη.

Λίγη ώρα αργότερα και μετά την πληθώρα καταγγελιών για έλλειψη εκχιονιστικών και αλληλοκατηγορίες μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και της ιδιωτικής εταιρείας «Νέα Οδός ΑΕ» που διαχειρίζεται τον αυτοκινητόδρομο, η Αστυνομία ανακοίνωσε ότι επεκτείνεται μέχρι τα διόδια της Τραγάνας η απαγόρευση κυκλοφορίας στην Εθνική Οδό για τα φορτηγά.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, απαγορεύεται η κυκλοφορία παντός είδους βαρέως οχήματος, μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από το 56ο έως το 121ο χιλιόμετρο.

Την ίδια στιγμή εκατοντάδες αυτοκίνητα παρέμεναν για πολλή ώρα εγκλωβισμένα στο εθνικό δίκτυο, σε διάφορα σημεία από τα διόδια της Τραγάνας και προς την Αθήνα.

Η επιλεκτική ανικανότητα της κυβέρνησης για την προστασία του λαού έχει ως αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται συνεχώς εργαζόμενοι και οδηγοί. Κλειστοί δρόμοι, ακινητοποιημένα οχήματα και φορτηγά και ατελείωτες ουρές συνθέτουν το σκηνικό και μέσα στην Αττική.

Γύρω στις 12 το μεσημέρι έκλεισε και η Κατεχάκη στο ύψος της Κοκκινοπούλου λόγω πάγου. Μεγάλα προβλήματα από πάγο παρατηρούνται και στη Μεσογείων. Σύμφωνα με την αστυνομία, διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Ελ.Βενιζέλου στην Ηλιούπολη και στα δύο ρεύματα από την πλατεία 28ης Οκτωβρίου προς την περιφερειακή Καρέα.

Ουρές χιλιομέτρων και εγκλωβισμένοι οδηγοί υπάρχουν, σύμφωνα με καταγγελίες, στη Λ. Λαυρίου στον Σταυρό, στη Λεωφόρο Μαραθώνος στη Ραφήνα, στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών – Θηβών, αλλά και στους παράδρομους της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας. Επίσης προβλήματα παρατηρούνται στους δρόμους του Μενιδίου.

Ουρές χιλιομέτρων έχουν σχηματιστεί και στην Περιφερειακή του Υμηττού.

Δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια του Ηλεκτρικού από την Κηφισιά έως την Ειρήνη, λόγω συσσώρευσης χιονιού στις γραμμές.

Την ίδια ώρα, διακόπηκε και η κυκλοφορία των συρμών του Μετρό προς και από το Αεροδρόμιο, εξαιτίας της κακοκαιρίας «Ελπίδα».

Εργαζόμενοι που επιστρέφουν από Κορωπί στην Αθήνα αναγκάζονται να περπατήσουν από τον σταθμό Νερατζιώτισσα στο σταθμό Ειρήνη μέσα στο χιονιά!

Εργαζόμενοι που κατέβηκαν από τον Προαστιακό περπατούν από τη Νερατζιώτισσα στον σταθμό Ειρήνη για να μπουν στον Ηλεκτρικό

Διακοπή της κυκλοφορίας επίσης σημειώθηκε:

  • Στη Λεωφόρο Πάρνηθας από το ύψος του τελεφερίκ και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας 
  • Στην οδό Διονύσου από το ύψος του 414 ΣNEN προς τον Άγιο Πέτρο 
  • Aπαγόρευση της κυκλοφορίας των φορτηγών στην ΠEO Aθηνών – Θήβας από το ύψος του πρατηρίου υγρών καυσίμων CYCLON στο ρεύμα προς Θήβα. 
  • Στην οδό Αναστάσεως, στην περιοχή του Παπάγου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από τα κοιμητήρια Παπάγου προς τον Υμηττό. 
  • Στη Λεωφόρο Διονύσου και στα δύο ρεύματα από την περιοχή της Ανατολής (Ν.Μάκρη) προς Πεντέλη Στην Ανώνυμο Οδό (Καισαριανή) και στα δύο ρεύματα από το ύψος της Καλοπούλας προς Υμηττό. 
  • Στη λεωφ. Φυλής από το ύψος της ταβέρνας «Το νέο φαράγγι» έως τα όρια της Αττικής και στα δύο ρεύματα. 
  • Στην Τατοΐου, από το ύψος της οδού Χλόης έως τα βασιλικά κτήματα και στα δύο ρεύματα, καθώς και από το ύψος του οικισμού «Άγιος Μερκούριος» έως το ύψος της Ιπποκρατείου Πολιτείας και στα δύο ρεύματα.

Η κίνηση στα υπόλοιπα οδικά τμήματα όπου επιτρέπεται ακόμα η κυκλοφορία, πραγματοποιείται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

https://www.imerodromos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: