Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022

Λιάνα Κανέλλη: Μάσκες made in Turkey προμηθεύτηκε η Βουλή - Εξηγήσεις από Τασούλα (βίντεο)


Η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη στην συζήτηση στην Βουλή για την πρόταση μομφής που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης, προχώρησε σε μια παρατήρηση που θα συζητηθεί.

Ξεκινώντας την ομιλία της, η Λιάνα Κανέλλη είπε: «Οι μάσκες που μας μοιράσατε είναι τούρκικες αλλά τους μετανάστες δεν τους αφήνετε να περάσουν από τον Έβρο. Οι μετανάστες δεν περνάνε, οι μάσκες όμως περνάνε. Τα συμφέροντα και τα όπλα περνάνε. Είναι Οργουελικό αυτό που ζούμε, οι λέξεις έχουν χάσει το νόημα τους εδώ μέσα».

Υπενθυμίζεται ότι ο Πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας έδωσε εντολή να μοιραστούν από 10 μάσκες υψηλής προστασίας σε κάθε βουλευτή γι’ αυτές τις μέρες που συζητείται η πρόταση μομφής.

Δείτε το βίντεο:

https://www.koutipandoras.gr/

Κ. Τασούλας: Αν είχα εικόνα δεν θα επιλέγαμε τις τουρκικές μάσκες

Εξηγήσεις για την προμήθεια 5.000 υγειονομικών μασκών made in Turkey έδωσε ο Πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας σε συνομιλία του με κοινοβουλευτικούς συντάκτες.

Όπως εξήγησε, επρόκειτο για μειοδοτικό διαγωνισμό του ιατρείου της Βουλής, κατά τον οποίο επιλέχθηκε η πιο συμφέρουσα προσφορά. Το συνολικό κόστος ανήλθε σε 1.000 ευρώ. 

«Το κουτί είχε πάνω την αγγλική και γερμανική σημαία αλλά πιο κάτω έγραφε ότι είναι κατασκευασμένες σε εργοστάσιο της Κωνσταντινούπολης. Αν ήμουν εγώ και είχα εικόνα θα έλεγαν να μη τις επιλέξουμε», είπε με ο κ. Τασούλας.

https://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom