Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022

Πέθανε ο Γιώργος Σίδερης, παλαίμαχος άσος της Παναχαϊκής (φωτο)


Έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή (28/1) ένας άνθρωπος που τίμησε τη φανέλα της Παναχαϊκής. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Παναχαϊκής Γιώργος Σίδερης δεν είναι πλέον κοντά μας.

Ο Γιώργος Σίδερης πέθανε σε ηλικία 74 ετών και υπήρξε μια μεγάλη δόξα της Παναχαϊκής. Είχε αγωνιστεί με την ομάδα της Πάτρας και στο Κύπελλο UEFA.

Ο παλαίμαχος άσος είχε ξεκινήσει την καριέρα του από την Προοδευτική Πατρών και από το 1966 φορούσε τη φανέλα της Παναχαϊκής για μια δεκαετία, ενώ έκανε στίβο και με την Ολυμπιάδα. Ο Σιδέρης μετά την Παναχαϊκή έπαιξε σε ΑΠΣ Πάτραι, Πανηλειακό και Θύελλα Πατρών.

Δυνατός αμυντικός κίνησε να βρει εκει ψηλά τους συμπαίκτες του σε κεινη την τεράστια Παναχαϊκή, Ρήγα, Δαβουρλή, Μιχαλόπουλο, Λεβεντάκο, Καπανδρίτη κ.ά.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ

Ο Γιώργος Σίδερης ήταν μέλος των σπουδαίων ομάδων της Παναχαϊκής που έκαναν εντυπωσιακές πορείες στα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου και φυσικά σημαντικό κομμάτι της ομάδας που έπαιξε στην Ευρώπη.

Σύσσωμη η οικογένεια της Παναχαϊκής εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια για την απώλεια του Γιώργου Σίδερη. Καλή δύναμη και κουράγιο στους οικείους του.
Δεν υπάρχουν σχόλια: