Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022

Συναγερμός στις Αστυνομικές Αρχές της Εύβοιας: Εξαφανισμένος ο αλλοδαπός μετά την καταγγελία βιασμού


Όπως ανέφερε χθες το eviathema.gr, σε καταγγελία προχώρησε μια 19χρονη σε περιοχή της Εύβοιας, κατά ενός άνδρα πακιστανικής καταγωγής για απόπειρα βιασμού.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του eviathema.gr, η φερόμενη ως θύμα διατηρούσε δεσμό για περίπου 1 χρόνο με τον άνδρα. Το βράδυ της Κυριακής 23/01 βρέθηκαν σε κάποιο οικείο σπίτι, όπου ο Πακιστανικής καταγωγής άνδρας της πρόσφερε ναρκωτικά ενώ προσπάθησε λίγο αργότερα, σύμφωνα με τα λεγόμενά της να την βιάσει.

Η 19χρονη προσήλθε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, το πρωί του Σαββάτου 29/01 και κατήγγειλε το γεγονός. Άμεσα Αστυνομικοί του Τμήματος συνοδεία Δικαστικού Λειτουργού έσπευσαν να συλλάβουν τον άνδρα ο οποίος μόλις αντιλήφθηκε την πρόθεσή τους, διέφυγε ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του eviathema.gr, ζήτησε βοήθεια από τον εργοδότη του.

Ο δεύτερος σε επικοινωνία με τις αρχές δήλωσε ότι ο φερόμενος ως δράστης, ο οποίος διαμένει παράνομα στην χώρα θα παραδοθεί σήμερα Κυριακή 30/01 πρωινές ώρες.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο άνδρας μέχρι στιγμής δεν έχει προσέλθει στο Αστυνομικό Τμήμα. Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές ενώ αστυνομικοί πραγματοποιούν έρευνα για τον εντοπισμό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom