Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022

Αποπλάνηση ανήλικης: Ακόμα δύο άτομα στο δωμάτιο μαζί της στο ξενοδοχείο; (βίντεο)


Σοκ προκαλεί η είδηση ότι ένας άντρας 40 ετών, πατέρας δυο παιδιών συνελήφθη για αρπαγή και ασέλγεια σε 14χρονο κορίτσι. Οι αστυνομικοί τους εντόπισαν σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας, μετά από καταγγελία της μητέρας της ανήλικης.

Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν μαζί με το κορίτσι στο δωμάτιο 303 ξενοδοχείου ημιδιαμονής στην περιοχή της Ομόνοιας. Το κορίτσι είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της και η μητέρα της έκανε την καταγγελία στις αρχές. Είχε εντοπίσει στο instagram της κόρη της μια ανάρτηση για το πού ήταν.

Η γυναίκα κατέθεσε στους αστυνομικούς: «Κατάλαβα από story στο instagram ότι η κόρη μου ήταν μαζί του σε αυτό το ξενοδοχείο και δεν μπορούσα να σκεφτώ τι της είχε κάνει. Αμέσως ξεκίνησα να πηγαίνω εκεί και κάλεσα και το 100 και όταν έφθασα στο ξενοδοχείο ήταν εκεί και οι αστυνομικοί. Όταν μας είδαν, ο 40χρονος προσπάθησε να φύγει».

Οι αρχές διερευνούν τον ρόλο δύο ακόμα ατόμων

Οι αρχές διερευνούν τον ρόλο δύο ακόμη ατόμων που φαίνονται από τις κάμερες του ξενοδοχείου ημιδιαμονής να μπαίνουν στο δωμάτιο με το κορίτσι.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να ασελγεί στο κορίτσι από το καλοκαίρι. Όταν παρακολούθησε η μητέρα τη μικρή και τους εντόπισε, εκείνος της είπε ότι τη βλέπει σαν παιδί του.

Ο 40χρονος γνώρισε, όπως όλα δείχνουν, την 14χρονη μέσω social media.

Ο κατηγορούμενος αρνείται τις κατηγορίες, ενώ το κορίτσι εξετάζεται από γιατρούς σε δημόσιο νοσοκομείο.

Συγγενής της 14χρονης ξεσπά στο Star

Συγγενής του κοριτσιού ξέσπασε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

«Να τιμωρηθεί. Είναι σοκαριστικό, ιδίως για όσους το ζούνε».

Αυτή ήταν η πρώτη αντίδραση συγγενούς της 14χρονης, μόλις έμαθε νωρίς το μεσημέρι ότι ο 40χρονος που συνελήφθη για αρπαγή και ασελγείς πράξεις στην ανήλικη προφυλακίστηκε.

«Η μητέρα της πέρασε έναν Γολγοθά. Έκανε ότι ήταν δυνατόν να κάνει, βγήκε μπροστά μόνη της, το πάλεψε. Πήγε παντού, σε εισαγγελείς σε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες, ώσπου είχαμε ευτυχώς αυτή την κατάληξη. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς το κάνεις αυτό. Να φανταστώ ότι κακοποιείς ένα ανήλικο» πρόσθεσε.

https://www.in.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom