Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022

Άλλη μια ανθρώπινη τραγωδία: Ζευγάρι ηλικιωμένων βρέθηκαν νεκροί από αναθυμιάσεις στη Σητεία (βίντεο)


Άλλοι δύο άνθρωποι έρχονται να προστεθούν στη μακάβρια λίστα των νεκρών από πυρκαγιές το φετινό χειμώνα, που προκλήθηκαν από την προσπάθεια των θυμάτων να ζεσταθούν, καθώς τραγικό τέλος βρήκε μέσα στο σπίτι του στους Πεύκους Σητείας ένα ζευγάρι ηλικιωμένων που κατέληξαν από αναθυμιάσεις.

Σε δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα οφείλεται ο θάνατος των δύο ηλικιωμένων στους Πεύκους Σητείας - Η κόρη τούς αναζητούσε στο τηλέφωνο από το πρωί της Κυριακής - Αργά το απόγευμα αντίκρυσε στο σπίτι τους γονείς της, χωρίς τις αισθήσεις τους.

Το πόρισμα των ιατροδικαστών που διενήργησαν την νεκροψία νεκροτομή αργά το απόγευμα της Δευτέρας, 17 Ιανουαρίου, στις σορούς των 90χρονων Θεόφιλου και Ευρύκλειας Καναβάκη, δείχνει ότι ο θάνατός τους προήλθε από δηλητηρίαση, από το μονοξείδιο του άνθρακα, λόγω του ότι οι ηλικιωμένοι έπεσαν για ύπνο αφήνοντας για να ζεσταθούν πολλά ξύλα στο τζάκι τους ενώ δεν είχαν αφήσει κάποιο παράθυρο ανοικτό να αερίζεται ο χώρος.

Οι δύο ηλικιωμένοι εντοπίστηκαν νεκροί το απόγευμα της Κυριακής, 16 Ιανουαρίου στο σπίτι τους από την κόρη τους που τους αναζητούσε από το προηγούμενο βράδυ.

Στο οδοιπορικό της «ΝΚ» στους Πεύκους Σητείας 7 χλμ. βόρεια του Μακρύ Γιαλού, βρήκαμε την τοπική κοινωνία συγκλονισμένη από την είδηση του τραγικού θανάτου των δύο ηλικιωμένων.

«Κανείς στο χωριό μας δεν πήρε χαμπάρι ότι εκείνη τη νύχτα οι 90χρονοι συγχωριανοί μας βρισκόντουσαν σε κίνδυνο για να πάμε να τους βοηθήσουμε. 

Τα παιδιά τους που μένουν στον Μακρύ Γιαλό ερχόντουσαν κάθε μέρα και φρόντιζαν τους γονείς τους, ειδικά τον γέροντα που ήταν κατάκοιτος. Τον πρόσεχε και η 90χρονη σύζυγός του. 

Τα παιδιά τους μιλούσαν συνέχεια στο τηλέφωνο με τη μητέρα τους, αλλά το πρωί της Δευτέρας εκείνη δεν απαντούσε στις επίμονες τηλεφωνικές κλήσεις.

https://www.neakriti.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom