Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022

Σέρρες: Άνδρας εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε ρέμα - Αγνοείται η σύζυγός του (βίντεο)


Συναγερμός σήμανε στις αρμόδιες υπηρεσίες όταν αλλοδαπός Πακιστανικής ή Συριακής καταγωγής επικοινώνησε με τον αριθμό εκτάκτου ανάγκης, ζητώντας βοήθεια καθώς ο ίδιος μαζί με άλλα δύο άτομα βρέθηκαν να κινούνται σε δύσβατο ορεινό όγκο στο Λαγκάδι του Δήμου Βισαλτίας.

Δυστυχώς κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες οι δύο μετανάστες παρασύρθηκαν σύμφωνα με τα όσα είπε ο τρίτος ομοεθνής τους από το ρέμα 

Η κάμερα του ΕΠΙΛΟΓΕΣ βρέθηκε στο κέντρο των ερευνών

Στο σημείο επιχείρησαν δυνάμεις της αστυνομίας, της πυροσβεστικής , της ΕΜΑΚ ,ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ , καθώς και κάτοικοι του χωριού οι οποίοι γνωρίζουν την περιοχή. Μάλιστα την σορό του άτυχου άνδρα την εντόπισε ένας από αυτούς.Στο σημείο υπήρχε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

 

Η πολιτική προστασία του Δήμου Βισαλτίας μαζί με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Θοδωρή Βαδικόλια ήταν παρούσα βοηθώντας τις δυνάμεις που επιχειρούσαν για την ανεύρεση των αγνοούμενων αλλοδαπών.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ-ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
https://epiloges.tv/

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το https://www.enikos.gr/, ο άτυχος άνδρας, η σύζυγός του και ο αδελφός του, επιχείρησαν να περάσουν με τα πόδια ρέμα στην περιοχή Λαγκάδι που είχε “φουσκώσει” λόγω της κακοκαιρίας “Διομήδης” που πλήττει τη χώρα. 

Το ζευγάρι παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά, με τον συγγενή τους να ειδοποιεί την Αστυνομία και την Πυροσβεστική.

Αμέσως ξεκίνησε έρευνα τόσο από την Αστυνομία όσο κι από την Πυροσβεστική για τον εντοπισμό τους. Γύρω στις 16.00, εντοπίστηκε νεκρός ο άνδρας από πυροσβέστες μέσα στο ρέμα, ενώ η σύζυγός του αγνοείται.

Η σορός του άνδρα μεταφέρθηκε στο Κ.Υ. Νιγρίτας Σερρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom