Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2022

Εκατοντάδες Πακιστανοί κατέκλυσαν το Σύνταγμα την ώρα που εμείς βλέπαμε το Ρουβά! (βίντεο)


Κοσμοσυρροή ατόμων πακιστανικής καταγωγής κατέκλυσε την πλατεία Συντάγματος χθες το βράδυ για τον εορτασμό της Πρωτοχρονιάς, την ίδια ώρα που οι Ελληνες, αποκλεισμένοι στα σπίτια μας, βλέπαμε το σόου των Ρουβά - Μπακογιάννη από την ΕΡΤ.

Το 2022 ξεκίνησε με τους Έλληνες στα σπίτια τους και τους μετανάστες να κάνουν κορωνοπάρτι στην πλατεία Συντάγματος!

«Ευτυχισμένο το νέο έτος» ευχήθηκε σύσσωμο το ιδιαίτερα ογκώδες πλήθος ανδρών (ΜΟΝΟ) από το Πακιστάν, ενώ οι εικόνες της άλωσης της κεντρικότερης πλατείας της πρωτεύουσας της Ελλάδος (;), κάνουν το γύρο του κόσμου μέσω των Πακιστανικών δικτύων ενημέρωσης.

Τη στιγμή λοιπόν που οι Έλληνες έβλεπαν το σκανδαλωδώς ακριβοπληρωμένο 18λεπτο σόου του Ρουβά κλεισμένοι στα σπίτια τους, υπό το φόβο της ραγδαίας διάδοσης του ιού, αλλά και μετά τα νέα μέτρα οικονομικής καταστροφής που έλαβε η Ελληνική (;) κυβέρνηση, ορδές Πακιστανών κάνουν ξέφρενο κορωνοπάρτι στο κεντρικότερο σημείο της χώρας, απέναντι από τη Βουλή και όλους αυτούς που νοιάζονται για το «καλό» σου, αλλά προφανώς...δεν νοιάζονται καθόλου για τους...μετανάστες οι οποίοι είναι ελεύθεροι να κάνουν ότι θέλουν, χωρίς μέτρα, αποστάσεις ή μάσκες. Κατάλαβες Έλληνα ραγιά;

Δείτε τα βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom