Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022

Ν. Διαλυνάς: Έχουν γίνει παραλείψεις από τις αρχές κατά την καταγγελία του βιασμού (βίντεο)


Έχουν γίνει παραλείψεις κατά την καταγγελία της 24χρονης για το βιασμό της στην αστυνομία, δήλωσε στην ΕΡΤ3 ο δικηγόρος Νίκος Διαλυνάς, ο οποίος στηρίζει τη Γεωργία Μπίκα.

Ο κ. Διαλυνάς τόνισε ότι δεν ενήργησε άμεσα ο ιατροδικαστής και δεν ελήφθησαν εγκαίρως ούρα και αίμα. «Η προσωπική μου άποψη είναι πως έγιναν παραλείψεις. Εδώ έχουμε βιασμό με χάπι και πρέπει οι διαδικασίες πρέπει να γίνουν γρήγορα. Πάντως, αν και ελήφθησαν ούρα την τρίτη μέρα, οι εξετάσεις θα δείξουν τι έχει γίνει» ανέφερε.

Ακόμη, αποκάλυψε ότι γίνεται έρευνα για κύκλωμα μαστροπείας τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ελλάδα και σύμφωνα με πληροφορίες εμπλέκονται και Κύπριοι πολιτικοί. «Είναι σίγουρα η Κύπρος. Ο κ. Γκιώνης είπε πως εμπλέκονται τουλάχιστον τέσσερις πολιτικοί και άτομα από την Αθήνα, ενώ έχει στοιχεία περί εμπλοκής 20 ατόμων. Υπάρχει εμπλοκή και από το Ντουμπάι» συνέχισε.

«Το κύκλωμα δεν είναι τοπικό, έχει διασυνδέσεις στη Βόρεια Ελλάδα και εκτείνεται τους καλοκαιρινούς μήνες κυρίως στη Χαλκιδική. Έχω στοιχεία για το κύκλωμα και θα τα δώσω στις αρχές» κατέληξε ο κ. Διαλυνάς.

Δείτε το βίντεο:

https://www.ertnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom