Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022

Τραγωδία στο Αγρίνιο: Νεκρός σε τροχαίο 21χρονος οδηγός μηχανής (φωτο)


Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι στην εθνική οδό Αγρινίου – Ιωαννίνων, μετά τον κόμβο του Παναιτωλίου. Νεκρός ένας 21χρονος.

Ειδικότερα, κάτω από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, μηχανή μεγάλου κυβισμού συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με Ι.Χ. αυτοκίνητο στην εθνική οδό, μετά τον κόμβο του Παναιτωλίου, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του νεαρού αναβάτη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το αυτοκίνητο με το οποίο συγκρούστηκε ο 21χρονος αναβάτης, φέρεται να επιχείρησε να διασχίσει κάθετα την εθνική οδό.

Ο 21χρονος οδηγός της μηχανής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Λίγη ώρα αργότερα, διαπιστώθηκε ο θάνατος του βυθίζοντας στο πένθος το Αγρίνιο και ολόκληρη την Μακρυνεία, απ’ όπου και καταγόταν.

Περιπολικά της Αστυνομίας παρέμειναν στο σημείο για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας καθώς στο οδόστρωμα βρίσκονταν η διαλυμένη μηχανή, θραύσματα από τη σύγκρουση και λάδια.

Τη προανάκριση για τα αίτια που προκάλεσαν το τροχαίο διενεργεί η Τροχαία Αγρινίου.

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία, αδυνατεί να πιστέψει τον χαμό ενός ακόμα νέου στην άσφαλτο…

Ο 21χρονος Γιάννης Γιαννούλης από το Ζευγαράκι Αγρινίου ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός μικρού κοριτσιού. 


Η είδηση του θανάτου του βύθισε στο πένθος την οικογένεια του, το Αγρίνιο και ολόκληρη τη Μακρυνεία, καθώς ένας ακόμα νέος άνθρωπος άφησε άδικα την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.
 
Απαρηγόρητοι συγγενείς και φίλοι του εκλιπόντος εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους στα κοινωνικά δίκτυα: «Δεν ξέρω τι να πρώτο θυμηθώ για σένα,είναι τόσες πολλές οι αναμνήσεις και ταυτόχρονα τόσο όμορφες που ένα βιβλίο δεν φτάνει για να τις γράψω… Θα είσαι πάντα στην καρδιά μας αδερφέ… Καλό ταξίδι φίλε μου…» αναφέρει χαρακτηριστικά ένας φίλος του, ενώ δεκάδες είναι τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση.

Η κηδεία του θα τελεστεί τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου και ώρα 11:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Κάτω Ζευγαρακίου Μακρυνείας.

Δείτε φωτογραφίες του karvasaras.gr από το σημείο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom