Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021

Συναγερμός στη Νότια Εύβοια: Αγνοείται 70χρονος άνδρας στα Μεσοχώρια!


Δύσκολη η ημέρα για την περιοχή της Νότιας Εύβοιας, αφού ο Μπάλλος μετά την επιδρομή στην Βόρεια Εύβοια μετατοπίστηκε εκεί δημιουργώντας αρκετά σοβαρά προβλήματα.

Νωρίτερα χθες το απόγευμα στα δύο κόπηκε ο δρόμος που οδηγεί στην παραλία Λιμνιώνα, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του eviathema.gr εδώ και αρκετές ώρες αγνοείται ένας 70χρονος άνδρας από το χωριό Στουπαίους του Δήμου Καρύστου.

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές, που πραγματοποιούν αναζητήσεις μέχρι και αυτήν την ώρα, καθώς επίσης εθελοντές της ομάδας Sar 312 από το Αλιβέρι σπεύδουν για ενίσχυση έχοντας δύο αυτοκίνητα με ειδικό εξοπλισμό.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, ο άνδρας κάλεσε για βοήθεια λόγω των καιρικών φαινομένων που εκδηλώθηκαν στην περιοχή, ενώ για τον εντοπισμό του βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση, με 15 πυροσβέστες με πέντε οχήματα και προσπαθούν να τον εντοπίσουν.

Την ίδια ώρα επαυξημένη είναι η επάνδρωση στην Αστυνομική Διεύθυνση Ευβοίας για παν ενδεχόμενο.

https://eviathema.gr/

Ο 69χρονος κτηνοτρόφος είχε τηλεφωνήσει χθες στον γιο του και του είχε ζητήσει βοήθεια καθώς οι χείμαρροι είχαν φουσκώσει και πλησιάσει απειλητικά το σημείο στο οποίο βρισκόταν.


https://www.ertnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom