Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021

Ο Ολυμπιακός με πέναλτι νίκησε 2 - 1 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (φωτο)


Ο Παναιτωλικός υποδέχτηκε απόψε στο Αγρίνιο τον Ολυμπιακό στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague και μετά από ένα εξαιρετικό ματς ηττήθηκε με 2 - 1 από τον πρωταθλητή.

Με τις γνωστές απουσίες και πάλι η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου κατέβηκε στο γήπεδο με αμυντικούς προσνατολισμούς και αιχμή του δόρατος το Νίκο Βέργο,που ήταν και αρχηγός σήμερα και σκόρερ, πλην όμως κοίταξε στα μάτια τον αντίπαλό του και πάλεψε μέχρι το τέλος του παιχνιδιού, ίσως η ισοπαλία να ήταν πιο δίκαιο αποτέλεσμα.

Στο 13' ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ: Ο Ρόνι Λόπες εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά, ο Τικίνιο στα όρια της μικρής περιοχής, πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 0 - 1.

Στο 19' ο Παναιτωλικός ισοφάρισε: Ο Βέργος έπειτα από ωραία μπαλιά του Ντούαρτε, πάτησε στην περιοχή, έκανε την ντρίμπλα στον Παπασταθόπουλο και πλάσαρε τον Βατσλίκ για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα με το 1 - 1.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να προηγήθηκε νωρίς στο παιχνίδι με τον Τικίνιο Σοάρες και να είχε την υπεροχή και την κατοχή της μπάλας, αλλά δέχτηκε γρήγορα την ισοφάριση και ανέβηκε το ηθικό των παικτών του Παναιτωλικού που σε καμία στιγμή δεν το έβαλαν κάτω και  ίσως να δικαιούνταν και πέναλτι όταν ο Μπα κράτησε στο 36' από τη μασχάλη το Βέργο που έπεσε στο χορτάρι...

Λήξη του ημιχρόνου με το σκορ να παραμένει στο 1 - 1.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε χωρίς αλλαγές και με τον Παναιτωλικό να κρατάει γερά στην άμυνα και να αναγκάζει τον Μαρτινς να προχωρήσει στο δεκάλεπτο σε τρεις μαζεμένες αλλαγές φορτώνοντας την επίθεσή του.

Στο 65'  ο Μελίσσας έκανε έξοδο και φάνηκε να χτύπησε με τις γροθιές του τον Βαλμπουενά, ο οποίος τραυματίστηκε και έπεσε στο έδαφος όπως και ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού.Ο διαιτητής Φωτιάς αφού εξέτασε τη φάση στο VAR έδωσε πέναλτι.Το εκτέλεσε στο  70' ο Ελ Αραμπί, έστειλε από την άλλη πλευρά τον Μελίσσα και σκόραρε γράφοντας το 1 - 2.


Στη συνέχεια ο Αναστασίου έβαλε στο ματς τον Αποστολάκη και τον Καρέλη, ανεβάζοντας τον Λούι στην επίθεση παλεύοντας για το γκολ της ισοφάρισης μέχρι και 98'....

Η ισοφάριση δεν ήρθε, ο Ολυμπιακός έφυγε με την νίκη 2 - 1 από τον Αγρίνιο, όμως η ισοπαλία θα ήταν πιο δίκαιο αποτέλεσμα σύμφωνα με την απόδοση του Παναιτωλικού σε όλο το ματς και ειδικά στο τελευταίο δεκαπεντάλεπτο.

Παναιτωλικός: Μελίσσας, Αντούνες, Μαλής, Κορνέλιους, Μπακαδήμας(85' Καρέλης), Λούι, Μόρσει(76' Αποστολάκης), Φλόρες, Τσιγγάρας, Ντουάρτε, Βέργος.

Ολυμπιακός: Βατσλίκ, Λαλά(55' Ανδρούτσος), Παπασταθόπουλος, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μαντί Καμαρά(55' Βαλμπουενά), Αγκιμπού Καμαρά(95' Σισέ), Μασούρας, Ρόνι Λόπες(55' Ελ Αραμπί), Τικίνιο(83' Κούντε).









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom