Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2021

Ασπρόπυργος: Διακοπή κυκλοφορίας στη Λ. ΝΑΤΟ - Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας των Ρομά


Λόγω συγκέντρωσης ατόμων στη Λεωφόρο ΝΑΤΟ στον Ασπρόπυργο, έχει διακοπεί η κυκλοφορία οχημάτων από την οδό Αγ. Γεωργίου στο ρεύμα προς Άνω Λιόσια και από την οδό Μ. Αλεξάνδρου στο ρεύμα προς Αττική Οδό.

Ρομά διαμαρτύρονται για τον θάνατο του 18χρονου Νίκου Σαμπάνη από αστυνομικά πυρά στην καταδίωξη στο Πέραμα. Υπενθυμίζουμε ότι σήμερα οι εφτά αστυνομικοί αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους ενώ ελεύθεροι αφέθηκαν και οι δύο ανήλικοι Ρομά που επέβαιναν στο αυτοκίνητο.

Συγκεντρώσεις στην εθνική Κορίνθου – Πατρών

Νωρίτερα συγκεντρώσεις είχαν πραγματοποιηθεί στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου – Πατρών, στο ύψος του Ζευγολατιού, στην Κορινθία.

Στο σημείο έφθασαν αστυνομικές δυνάμεις που απομάκρυναν τους διαδηλωτές, οι οποίοι στη συνέχεια, σύμφωνα με την Αστυνομία, κινήθηκαν προς την περιοχή, Κρίνες, Κορινθίας, όπου απέκλεισαν τη σιδηροδρομική γραμμή.

Στο μεταξύ, στην Αχαΐα, διαδηλωτές που διαμαρτύρονταν για τους ίδιους λόγους, απέκλεισαν για περίπου μιάμιση ώρα τον παραλιακό δρόμο που συνδέει την Πάτρα με τις δημοτικές ενότητες Παραλίας και Βραχνεΐκων.

https://www.tanea.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom