Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021

Αγχωτική νίκη του Παναιτωλικού 2 - 1 την Παναχαϊκή και πρόκριση στους "16" του Κυπέλλου (φωτο)


Παναχαϊκή και Παναιτωλικός συναντήθηκαν απόψε στην Πάτρα μετά από πολλά χρόνια σε επίσημο παιχνίδι για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας σε νοκ άουτ παιχνίδι της 5ης φάσης.

Μετά από ένα ματς που δεν είχε καμία σχέση με τις επικές μάχες του παρελθόντος μεταξύ των δύο ομάδων ο Παναιτωλικός πήρε τη νίκη με  2 - 1 και την πρόκριση για τους "16" του Κυπέλλου.

Από την αρχή του αγώνα ο Παναιτωλικός,που εμφανίστηκε με αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα του, πήρε τα ηνία του αγώνα και είχε την κατοχή της μπάλας σε όλη τη διάρκεια του ματς.

Αν και η διαφορά μεταξύ τους ήταν εμφανής, τουλάχιστον στο πρώτο μέρος, οι Πατρινοί πάλεψαν το παιχνίδι μέχρι το τέλος έχοντας και τους οπαδούς στο πλευρό τους.

Στο 20' ο Παναιτωλικός άνοιξε το σκορ: Ο Ντουάρτε με ωραία βαθιά μπαλιά έβγαλε τον Καρέλη μόνο του στην περιοχή της Παναχαϊκής, αυτός ντρίπλαρε τον τερματοφύλακα κι έστειλε τη μπάλα στην κενή εστία γράφοντας το 0 - 1.

Στο 31' πρώτη καλή στιγμή για την Παναχαϊκή: Ο Στεργίδης βρέθηκε στην περιοχή από δεξιά, έκοψε στον επερχόμενο Αλεξόπουλο που κόπηκε από την άμυνα του Παναιτωλικού.

Η λήξη του ημιχρόνου βρήκε τον Παναιτωλικό να προηγείται με 0 - 1.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε χωρίς αλλαγές, αλλά με ένα πολύ γρήγορο γκολ για την Παναχαϊκή.

Στο 48' η Παναχαϊκή ισοφάρισε: Μετά από φανταστική ενέργεια του Καρακλάιτς από αριστερά,όπου ο Σέρβος πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, με παράλληλη μπαλιά στο τέρμα βρήκε τον εντελώς αφύλαχτο Παπαχρονόπουλο,ο οποίος σκόραρε σε κενή εστία,που τραυματίστηκε γιατί χτύπησε στο κάθετο δοκάρι. και αποχώρησε με το φορείο.


Ψυχρολουσία για τον Παναιτωλικό και τον Αναστασίου,με την Παναχαϊκή να μπαίνει πιο ζεστά στο παιχνίδι και τον προπονητή του Παναιτωλικού να βγάζει μετά από 10 λεπτά δύο αμυντικούς και να βάζει πάλι αμυντικούς!!!

Ο Βργκοτς μόλις 10 λεπτά μετά την είσοδό του αποχώρησε τραυματίας.....

Στο 74' ξανά προβάδισμα για τον Παναιτωλικό: Ατομική ενέργεια του Βέργου, που... έριξε κάτω τον Σμίλτο από τον άξονα και νίκησε τον Αθανασόπουλο στην αριστερή του γωνία γράφοντας το 1 - 2.

Τίποτα το ιδιαίτερο στο παιχνίδι,ο Παναιτωλικός προσπαθεί να κρατήσει τη νίκη,ενώ η Παναχαϊκή δεν το βάζει κάτω.

Στο 95' μεγάλη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό: Ο Ντουάρτε έκλεψε όμορφα και βγήκε απέναντι στον Αθανασόπουλο, προσπάθησε να τον κρεμάσει και έστειλε τη μπάλα άουτ....

Λήξη του ματς με τον Παναιτωλικό να παίρνει μία αγχωτική νίκη και την πρόκριση στους "16" του Κυπέλλου Ελλάδας ,αλλά για μία ακόμα φορά να προβληματίζει με την απόδοσή του....

Παναχαϊκή: Αθανασόπουλος, Μπελεζάκης, Σμίλτος, Σελινιωτάκης, Στασινόπουλος(79' Πολίτης), Παπαχρονόπουλος(52' λ.τ. Κωνσταντακόπουλος, Τεγούσης, Καρακλάιτς, Χαντί(79' Κυβελίδης), Στεργίδης, Αλεξόπουλος.

Παναιτωλικός:Ροντρίγκεζ,Αποστολάκης(59' Λούης),Μπακαδήμας,(59' Βργκοτς, 69 λ.τ. Μαλής)Κορνέλιους,Αντούνιες,Φλόρες,Μόρσεϊ,Τσιγγάρας,Ντουάρτε,Καρέλης(90' Μπελεβώνης Χρ.),Μπελεβώνης(69' Βέργος).









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom