Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021

Τραγωδία στην Πύργου - Πατρών: Νεκρή 26χρονη έγκυος μητέρα, στο νοσοκομείο ο πατέρας και το 5χρονο παιδί τους (φωτο & βίντεο)


Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στην εθνική οδό Πύργου-Πατρών, κοντά στη Βάρδα Ηλείας, όταν φορτηγό και ΙΧ συγκρούστηκαν μετωπικά.Νεκρή 26χρονη έγκυος μητέρα, σε κρίσιμη κατάσταση ο σύζυγος,ενώ ο οδηγός του φορτηγού τραυματίστηκε ελαφρά.

Tο αυτοκίνητο που επέβαινε η γυναίκα, η οποία ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και είχε κατεύθυνση προς Πύργο, συγκρούστηκε μετωπικά με αντιθέτως κινούμενο φορτηγό το οποίο κατέληξε εκτός δρόμου. 

Στο ίδιο αυτοκίνητο επέβαιναν ο άνδρας οδηγός και ένα αγοράκι ηλικίας περίπου πέντε ετών. 

Το παιδάκι μεταφέρθηκε με ιδιωτικό όχημα άμεσα στο Κέντρο Υγείας Βάρδας, ενώ στο σημείο έφτασαν τρία ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ για να διακομήσουν στο νοσοκομείο τη γυναίκα που έχασε τη ζωή της, τον άνδρα οδηγό του ΙΧ που τραυματίστηκε σοβαρά και τον οδηγού του φορτηγού που έχει τραυματιστεί ελαφρύτερα.

Το 5χρονο παιδάκι της μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πατρών, ενώ σε κρίσιμη κατάσταση είναι και ο σύζυγός της που μεταφέρθηκε και εκείνος στην Πάτρα.

Ελαφρά τραυματισμένος από τη σύγκρουση ο οδηγός του φορτηγού.

Η οικογένεια κατάγεται από χωριό της Αμαλιάδας.

Δείτε φωτογραφίες:

troxaio varda 2

troxaio varda 3

troxaio varda 4

troxaio varda 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom