Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021

Απίστευτο: Αναβλήθηκε η πρεμιέρα της Super League 2 λίγες ώρες πριν από τη σέντρα


Απίστευτο, κι όμως… ελληνικό! Λίγες ώρες πριν από την επίσημη έναρξη της Super League 2, η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε την αναβολή της «σέντρας» του πρωταθλήματος!

Μετά την χθεσινή εξέλιξη και τη δικαίωση της Ζακύνθου, στο σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο αποφασίστηκε η αναβολή της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, που ήταν προγραμματισμένη για αυτό το Σαββατοκύριακο (30-31/10).

Να θυμίσουμε ότι το απόγευμα της Παρασκευής (29/10) βγήκε η απόφαση με την ΕΠΟ να γνωστοποιεί ότι πρέπει η Super League 2 να εγγράψει την ομάδα του Ιονίου, αλλά όχι και να αναβληθεί το πρωτάθλημα.

Η Ζάκυνθος είχε καταθέσει προσφυγή κατά της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού και την απόφαση της να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής και δικαιώθηκε.

Tη Δευτέρα,1η Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί η νέα κλήρωση για την κατάρτιση του προγράμματος, ενώ στον Βόρειο όμιλο θα τοποθετηθεί η Καβάλα και στο Νότιο η Ζάκυνθος.

Η έναρξη του πρωταθλήματος θα οριστεί, εκτός… νέου απροόπτου, για το επόμενο Σαββατοκύριακο 6 και 7 Νοεμβρίου.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση του Διαιτητικού Δικαστηρίου:

«Στην τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε την ακόλουθη απόφαση.

Δέχεται εν μέρει την αίτηση-προσφυγή της ΠΑΕ Ζάκυνθος 1961 με αριθμ. πρωτ. 24052/26.10.2021 κατά της Superleague 2.

Ακυρώνει την προκήρυξη του πρωταθλήματος Superleague 2 αγωνιστικής περιόδου 2021-22, ως προς το μέρος αυτής κατά το οποίο δεν έχει συμπεριληφθεί με δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες του επαγγελματικού πρωταθλήματος Superleague 2 της ίδιας περιόδου και η αιτούσα-προσφεύγουσα». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom