Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021

Νέες αποκαλύψεις για την γυναικοκτονία στην Ιεράπετρα - Στο νοσοκομείο ο 54χρονος (φωτο)


Φρουρούμενος στο νοσοκομείο Ιεράπετρας βρίσκεται ο 54χρονος συζυγοκτόνος, μετά τις επτάωρες διαπραγματεύσεις με την ΕΛ.ΑΣ. για την παράδοσή του.Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 54χρονος μετά την άγρια δολοφονία της πρώην συζύγου του αυτοτραυματίστηκε με μαχαίρι στο στήθος.

«Φέρει δύο τραύματα από αμβλύ όργανο στο αριστερό στήθος. Το ένα επιφανειακό το άλλο λίγο πιο βαθύ. Οι γιατροί τον περιέθαλψαν ενώ δεν χρειάστηκε χειρουργική επέμβαση», τόνισε μιλώντας στο cretapost, ο διοικητής του νοσοκομείου Ιεράπετρας, Μανώλης Καλλιονάκης.

nosokomeio-ierapetras1

Απειλούσε να αυτοκτονήσει

Μαραθώνιες ήταν οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στους αστυνομικούς, τον γιο και τον 54χρονο συζυγοκτόνο ο οποίος καθόταν επί επτά ώρες στην κορυφή ενός γκρεμού απειλώντας να αυτοκτονήσει λίγη ώρα μετά την άγρια δολοφονία της πρώην συζύγου του.

Ο ίδιος τελικά στις 4 περίπου το απόγευμα πείστηκε να μην βάλει τέλος στη ζωή του και παραδόθηκε στις αρχές.

Διασώστες του ΕΚΑΒ του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες ενώ αμέσως μετά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους ενώ στη συνέχεια οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα έχοντας συλληφθεί.

Μαρτυρία – σοκ: Ψύχραιμος μετά τη δολοφονία – Τι είπε δευτερόλεπτα μετά το έγκλημα

Απόλυτα ψύχραιμος εμφανίστηκε αμέσως μετά την δολοφονία της πρώην συζύγου του, ο 54χρονος άνδρας.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της διευθύντριας του ξενοδοχείου όπου έγινε η άγρια δολοφονία ο δράστης ήταν απόλυτα ψύχραιμος ενώ είχε προαναγγείλει την πρόθεσή του να την σκοτώσει.

Η 48χρονη έφυγε σήμερα το πρωί από το σπίτι όπου έμενε με το νέο της σύντροφο στην Ιεράπετρα για να πάει στο ξενοδοχείο στην περιοχή της Περιστεράς προκειμένου να κάνει ένα δοκιμαστικό για να πιάσει δουλειά.

ksenodoxeio-egklhma-ierapetra

 «Η κοπέλα ήρθε το πρωί να κάνει δοκιμαστικά για να δούμε αν θα την πάρουμε του χρόνου. Αυτός, όπως μάθαμε, την ακολούθησε από το σπίτι της. Η μητέρα μου βρισκόταν στο πάρκινγκ όταν η κοπέλα έφτασε στο ξενοδοχείο, συνοδευόμενη από τον φίλο της. Ο φίλος της έφυγε και στη συνέχεια η 48χρονη μπήκε μέσα και πλησίασε την μητέρα μου. Εκείνη την ώρα μπαίνει αυτός με τη μηχανή του μέσα στο πάρκινγκ και την εμβολίζει, την ρίχνει κάτω. Σηκώνεται η Νεκταρία και η μητέρα μου φεύγει για να πάει να τηλεφωνήσει στην αστυνομία. 

Όταν επέστρεψε η μητέρα μου είδε τον 54χρονο πάλι στο πάρκινγκ απόλυτα ψύχραιμο. Εκείνη δεν γνώριζε ότι λίγα δευτερόλεπτα πριν την είχε σκοτώσει. Και του λέει «Πού είναι η …; Τί της έκανες;» και της απαντά «Είχαμε προηγούμενα» και φεύγει», ανέφερε μιλώντας στο cretapost, η διευθύντρια του ξενοδοχείου περιγράφοντας και τις επόμενες κινήσεις του δολοφόνου: «Στην είσοδο δεν έπαιρνε μπροστά η μηχανή του. Την παρατάει και φεύγει με  τα πόδια και πάει στο δίπλα χωράφι, που είναι γκρεμός. Εκεί απειλεί να αυτοκτονήσει με τους αστυνομικούς να βρίσκονται στο σημείο».

egklhma-ierapetra3

Μέσα σε λίμνη αίματος η 48χρονη

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται τόσο η διευθύντρια του ξενοδοχείου όσο και η μητέρα της που αντίκρισε νεκρή την 48χρονη.

«Η μητέρα μου όταν είδε έτσι τον 54χρονο δεν κατάλαβε ότι την είχε σκοτώσει. Νόμιζε ότι είχε κρυφτεί κάπου επειδή εμφανίστηκε ο πρώην σύζυγός της. Μετά που την έψαξε την βρήκε πεσμένη, μέσα σε μία λίμνη αίματος. Η μητέρα μου είναι σε κατάσταση σοκ. Είδαμε από τις κάμερες ότι την κυνηγούσε για να την σκοτώσει. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε αυτό που έγινε», τόνισε σχετικά η διευθύντρια του ξενοδοχείου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ξενοδοχείο βρέθηκε ο ιατροδικαστής ενώ είχαν κληθεί και τα παιδιά του ζευγαριού.

egklhma-ierapetra2

Η 48χρονη πρόσφατα είχε φτιάξει την ζωή της μετά το διαζύγιο που πήρε από τον πρώην σύζυγό της.

 «Απ’ ότι γνωρίζω έχουν πάρει κανονικά διαζύγιο ωστόσο εκείνος δεν έφευγε από το σπίτι. Η 48χρονη όμως ξανάφτιαξε τη ζωή της και απ’ ότι γνωρίζω εκείνος το έμαθε πρόσφατα. Η κοπέλα έμενε με το νέο της φίλο ενώ δύο ημέρες πριν ο πρώην σύζυγος της είχε προαναγγείλει ότι θα την σκοτώσει αλλά όλοι πίστευαν ότι θα έμενε στα λόγια», επεσήμανε σχετικά στο cretapost, η διευθύντρια του ξενοδοχείου.

egklhma-ierapetra1

Ξαδέρφη συζυγοκτόνου: Κρίμα κι άδικο για την Νεκταρία – Είχε σχέση με τον καλύτερο φίλο του

Μία ξαδέρφη του συζυγοκτόνου μιλώντας στο cretapost αναφέρει πως είχαν πάρει εδώ και κάποιο καιρό διαζύγιο ωστόσο πρόσφατα ο 54χρονος έμαθε ότι διατηρούσε σχέση με τον επιστήθιο φίλο του.

«Χθες ο ξάδερφός μου έμαθε ότι η Νεκταρία είχε σχέση με τον, επί 35 χρόνια, επιστήθιο φίλο του. Μάλιστα, είδε και μία φωτογραφία που είχε ανεβάσει ο φίλος του μαζί με την πρώην σύζυγό του στα social media. Πιθανότατα αυτό τον εξόργισε και έκανε ότι έκανε», τόνισε χαρακτηριστικά η ξαδέρφη του δράστη.

Η ίδια περιγράφει πως η σχέση του 54χρονου με τα παιδιά του είναι εξαιρετική ενώ ο δράστης φαίνεται να έχει αδυναμία στον μεγαλύτερο γιο του.

«Η σχέση με τα παιδιά του ήταν εξαιρετική. Ειδικά με τον μεγάλο του γιο που του είχε αδυναμία. Τώρα στις διαπραγματεύσεις που γίνονται για να μην βάλει τέλος στη ζωή του συμμετέχει και ο γιος του. Αν δεν συμμετείχε θεωρώ ότι ήδη θα είχε πέσει στο γκρεμό», επεσήμανε σχετικά ξαδέρφη του 54χρονου.

https://www.cretapost.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom