Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021

Σέρρες: Του ζητούν να πληρώσει τέλη νεκροταφείου ενώ ο ίδιος δηλώνει κάτοικος Μεσολογγίου (βίντεο)


Μια απίστευτη περιπέτεια βιώνει ο κ. Γιώργος Αγγέλου με καταγωγή από την Κ. Καμήλα Σερρών καθώς όπως καταγγέλλει έγινε δέσμευση στον τραπεζικό του λογαριασμό για απλήρωτα τέλη νεκροταφείου από τον Δήμο Σερρών ενώ ο ίδιος δηλώνει εδώ και μια εικοσαετία κάτοικος Μεσολογγίου.

Ο κ. Γιώργος Αγγέλου, κάτοικος Μεσολογγίου εδώ και μια εικοσαετία και με καταγωγή από την Κ. Καμήλα, κατήγγειλε στην εκπομπή ΚΑΘΕ ΜΕΣΗΜΕΡΙ και στην Ελένη Μωραΐτη, ότι έγινε κατάσχεση στον τραπεζικό του λογαριασμό από τον Δήμο Σερρών καθώς όπως λέει είχε οφειλές που ανέρχονταν στο ποσό των 60 ευρώ συν τις προσαυξήσεις για τέλη νεκροταφείου, κάτι που συνέβη και για την 82χρονη μητέρα του η οποία είναι κάτοικος Θεσσαλονίκης.

Αρχικά ο κ. Αγγέλου όταν έλαβε ενημέρωση για το χρέος του προς τον Δήμο δεν έδωσε την πρέπουσα σημασία με αποτέλεσμα να οδηγηθεί σε δυσάρεστες για αυτόν συνέπειες. Ενώ όταν ζήτησε να κάνει διακανονισμό και ρύθμιση του είπαν ότι αυτό μπορεί να γίνει μόνο σε συγκεκριμένες τράπεζες.

Σύμφωνα πάντα με τον καταγγέλλοντα το ποσό της ρύθμισης δεν μπορεί να είναι μικρότερο από αυτό των 30 ευρώ με τις απαιτούμενες βέβαια επιβαρύνσεις.

Για να μπορέσει ο κ. Αγγέλου να βάλει σε μια σειρά ξανά τον τραπεζικό του λογαριασμό θα πρέπει να έχει υπομονή.

https://epiloges.tv/

Δεν υπάρχουν σχόλια: