Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019

Ικαρία: Παραμένει στο σημείο που βρέθηκε η σορός της 34χρονης αστροφυσικού! (βίντεο)


Ιατροδικαστής και κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών σήμερα Πέμπτη στην Ικαρία. Η περιοχή που βρίσκεται η σορός έχει αποκλειστεί και φυλάσσεται από την αστυνομία. Το σπαρακτικό μήνυμα του συντρόφου της που βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Το χρονικό της τραγωδίας.

Αυλαία έπεσε στο θρίλερ με την εξαφάνιση της 34χρονης αστροφυσικού στην Ικαρία καθώς το μεσημέρι της τετάρτης βρέθηκε νεκρή σε χαράδρα στην περιοχή Κεραμέ στον Άγιο Κήρυκα, λίγα χιλιόμετρα μακριά από το ξενοδοχείο που διέμενε με τον σύντροφό της.
Η σορός της 34χρονης Βρετανίδας αστροφυσικού, Νάταλι Κρίστοφερ θα παραμείνει όλο το βράδυ στο σημείο που βρέθηκε ενώ όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, η περιοχή έχει αποκλειστεί και φυλάσσεται.
Την Πέμπτη θα μεταβούν από την Αθήνα στην Ικαρία, ιατροδικαστής και κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, προκειμένου να γίνει αυτοψία επί τόπου, και να ερευνηθεί ο χώρος του συμβάντος σύμφωνα με το ΑΜΝΑ.

Τα σενάρια για τον θάνατο της Νάταλι Κρίστοφερ

Η 34χρονη αστροφυσικός βρέθηκε πλακωμένη από βράχο μέσα σε μια χαράδρα βάθους 20 μέτρων και η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα αν και φαίνεται πως μέχρι τώρα έχουν αποκλειστεί τα περί αυτοκτονίας ή εγκληματικής ενέργειας και όλα δείχνουν πως πρόκειται για δυστύχημα.
Συγκεκριμένα εξετάζεται η εκδοχή να έπεσε, είτε κατά τη διάρκεια κατάβασης ή κατά τη διάρκεια ανάβασης μαζί με τον βράχο που την καταπλάκωσε. Ωστόσο, για τα ακριβή αίτια θανάτου θα αποφανθεί ο ιατροδικαστής μετά τη νεκροψία και νεκροτομή που θα γίνει πιθανότατα στην Αθήνα, όπου θα μεταφερθεί η σορός μετά την ολοκλήρωση της αυτοψίας.
Το κινητό τηλέφωνο της νεαρής γυναίκας που είχε εκπέμψει σήμα στο σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα, ήταν πάνω της και είχε σταματήσει να εκπέμπει από σήμερα το πρωί.
Νωρίτερα η αστυνομία επίσημα επιβεβαίωσε πως η σορός που εντοπίστηκε σε χαράδρα στην Ικαρία, ανήκε στην αστροφυσικό.
Εντοπίστηκε πριν από λίγο από επίγειες δυνάμεις ερευνών, σε χαράδρα βάθους 20 μέτρων περίπου, σε δύσβατο ορεινό σημείο της περιοχής Κεραμέ Αγίου Κηρύκου Ικαρίας, η σορός της 35χρονης υπηκόου Ηνωμένου Βασιλείου.


Το πτώμα της άτυχης γυναίκας βρήκε λίγο πριν τις 5 το απόγευμα ένας εθελοντής πυροσβέστης ενώ για τις έρευνες μίλησε ο διασώστης Βαγγέλης Κριαράς στο κεντρικό δελτίο του Open


Μάλιστα ο διασώστης με ανάρτησή του στο facebook έκανε γνωστό το μήνυμα του συντρόφου της 34χρονης αστροφυσικού ο οποίος είναι συντετριμμένος από τον θάνατο της αγαπημένης του.
Το μήνυμα λέει τα εξής: Να πεις σε όλους τους λεβέντες που βοήθησαν ένα μεγάλο ευχαριστώ. Πολιτική προστασία, εθελοντές πυροσβέστες… ευχαριστώ”. 

Το χρονικό της τραγωδίας

Το ζευγάρι είχε φτάσει στην Ικαρία στις αρχές Αυγούστου για διακοπές ενώ θα αναχωρούσαν την Δευτέρα το απόγευμα για την Κύπρο, όπου διαμένουν, μέσω Αθηνών.
Το μοιραίο πρωινό της Δευτέρας ο 38χρονος άνδρας όταν ξύπνησε δεν βρήκε την γυναίκα του στο δωμάτιο, της τηλεφώνησε και εκείνη του απάντησε πως θα πάει για τρέξιμο. Στη συνέχεια η γυναίκα δεν απαντούσε στις συνεχιζόμενες κλήσεις του γεγονός που τον οδήγησε να δηλώσει την εξαφάνισή της στο αστυνομικό τμήμα του Αγίου Κήρυκα Ικαρίας.
Η κινητοποίηση ήταν άμεση και μεγάλη με κλιμάκια και εθελοντές να ψάχνουν την άτυχη γυναίκα για τρεις ημέρες με τον επίλογο να γράφεται σήμερα με την ανέρευση της σορού της.

Συλλυπητήρια από τον πρόεδρο της κυπριακής Δημοκρατίας , Νίκο Αναστασιάδη

Τη βαθιά του θλίψη για την απώλεια της 34χρονης Βρετανίδας αστροφυσικού Νάταλι Κρίστοφερ, που διέμενε και εργαζόταν στην Κύπρο και έχασε τη ζωή της στην Ικαρία, εκφράζει ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.
Όπως αναφέρει ο κ. Αναστασιάδης «με μεγάλη θλίψη πληροφορήθηκα την τραγική κατάληξη των ερευνών και την τύχη της Natalie Christopher. Χάθηκε άδικα μια νέα επιστήμων και δραστήρια πολίτης, που είχε μπροστά της όλη τη ζωή και πολλά να δώσει. Εκφράζω ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom