Τετάρτη 7 Αυγούστου 2019

Τραγικός επίλογος στην Ικαρία: Βρέθηκε νεκρή,πλακωμένη από βράχο,η 34χρονη αστροφυσικός! (φωτο & βίντεο)


Το πτώμα της 34χρονης γυναίκας βρέθηκε σε δύσβατη χαράδρα στην Ικαρία. Πυροσβέστες και διασώστες στο σημείο προσπαθούν να ανασύρουν τη σορό της άτυχης γυναίκας. Τη σορό εντόπισαν μικτά αποσπάσματα ερευνητών.
Βρέθηκε στην περιοχή Καταφύγι λίγα χιλιόμετρα μακριά από το ξενοδοχείο.

Τραγικός επίλογος στο θρίλερ με την εξαφάνιση της 34χρονης αστροφυσικού στην Ικαρία καθώς πριν από λίγη ώρα η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή από πυροσβέστες, αστυνομικούς και εθελοντές, οι οποίοι είχαν “σαρώσει” την περιοχή που συνήθιζε να τρέχει.

Η σορός της άτυχης γυναίκας έχει βρεθεί σε δύσβατη χαράδρα στην περιοχή Καταφύγι στην Ικαρία, σε απόσταση περίπου πέντε χιλιομέτρων από το ξενοδοχείο στο οποίο διέμενε μαζί με τον σύντροφό της. Το σώμα της 34χρονης αστροφυσικού εντοπίστηκε από μικτά αποσπάσματα ερευνητών.

Επιβεβαίωσε η ΕΛΑΣ πως η σορός ανήκει στην Νάταλι Κρίστοφερ,η οποία ανασύρθηκε από βάθος 20 μέτρων σε δύσβατο σημείο στην περιοχή Κεραμέ του Άγιου Κήρυκα. Σημαντικό ρόλο στις έρευνες έπαιξε το σύστημα γεωεντοπισμού από κλιμάκιο της Ασφάλειας Αττικής.

Πλακωμένη από βράχο η 34χρονη αστροφυσικός

Το αποκάλυψε διασώστης που έφτασε στο σημείο που εντοπίστηκε η 34χρονη αστροφυσικός. Βρέθηκε καταπλακωμένη από βράχο στο βάθος μιας χαράδρας 20 μέτρων. Στο σημείο αυτό είχε εντοπιστεί και το τελευταίο σήμα του κινητού τηλέφωνό της.

Ένας εθελοντής πυροσβέστης εντόπισε λίγο πριν τις 5 το απόγευμα το πτώμα της Βρετανίδας αστροφυσικού που αγνοούνταν από το πρωί της Δευτέρας στην Ικαρία.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, η γυναίκα ήταν καταπλακωμένη από βράχο στο βάθος μιας χαράδρας 20 μέτρων σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου από το δωμάτιο που διέμενε με τον Κύπριο σύντροφό της στη θέση έξω Φάρος της περιοχής Κεραμέ, όπου εστιάζονταν οι έρευνες.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στο σημείο αυτό είχε εντοπιστεί και το τελευταίο σήμα του κινητού τηλέφωνό της. Γι αυτό η έρευνα είχε επικεντρωθεί εκεί.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο από το έκτακτο δελτίο της ΕΡΤ με την περιγραφή από τον εντοπισμό της άτυχης γυναίκας

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από το σημείο που βρέθηκε η σορός της άτυχης γυναίκας.

Το πτώμα της άτυχης γυναίκας βρέθηκε σε χαράδρα βάθους 20 μέτρων στην περιοχή Κεραμέ του Άγιου Κήρυκα στην Ικαρία και το σημείο είναι εξαιρετικά δύσβατο. Τελικά η σορός ταυτοποίηθηκε από τα ρούχα που φόραγε η 34χρονη την ημέρα που εξαφανίστηκε, ενώ να σημειωθεί πως σημαντικό ρόλο στις έρευνες έπαιξε το σύστημα γεοεντοπισμού από ειδικό κλίμάκιο της ΕΛΑΣ και της Ασφάλειας Αττικής.
Εντοπίστηκε πριν από λίγο από επίγειες δυνάμεις ερευνών, σε χαράδρα βάθους 20 μέτρων περίπου, σε δύσβατο ορεινό σημείο της περιοχής Κεραμέ Αγίου Κηρύκου Ικαρίας, η σορός της 35χρονης υπηκόου Ηνωμένου Βασιλείου.



Η 34χρονη αστροφυσικός Νάταλι Κρίστοφερ είχε έρθει για διακοπές με τον σύντροφό της στην Ικαρία στις 3 Αυγούστου και διέμεναν σε ξενοδοχείο στην περιοχή Κεραμέ. Τα ίχνη της άτυχης γυναίκας χάθηκαν από το πρωί της Δευτέρας όπου είχε βγει για τρέξιμο.
Όπως είχε πει στο newsit.gr ο Bασίλης Θεοδωράκης, ιδιοκτήτης του συγκροτήματος ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων στο οποίο έμενε το ζευγάρι, σήμερα αναμένονται αποτελέσματα, μετά τις τριήμερες έρευνες στη νησί.
«Από ό,τι έχω μάθει, από τις 7.00 το πρωί οι πυροσβέστες ψάχνουν σε ένα σημείο σε απόσταση τεσσάρων χιλιομέτρων από τα διαμερίσματα. Είναι ένα σημείο, που τους έδωσε χθες το βράδυ η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, στο οποίο είναι πιθανό να βρίσκεται το κινητό της κοπέλας. Για μένα αυτό είναι το πιθανότερο σημείο, γιατί είναι κοντά στα διαμερίσματά μου και θα μπορούσε να έχει πάει μέχρι εκεί η κοπέλα, περπατώντας. Σε αυτό το σημείο πάει αυτοκίνητο μέχρι τα τρία πρώτα χιλιόμετρα και μετά χρειάζεται περπάτημα για ακόμα ένα χιλιόμετρο. Το σημείο είναι πολύ κοντά στη θάλασσα. Όλο το νησί ψάχνει την κοπέλα. Εγώ πιστεύω ότι με τις έρευνες που γίνονται τώρα, σε αυτό το σημείο, θα βρεθεί κάτι σήμερα που θα οδηγήσει το μυστήριο στη λύση του», είπε μεταξύ άλλων.
«Ο σύντροφος της κοπέλας είναι ψυχραιμότερος σήμερα. Από χθες το μεσημέρι ήρθαν στο νησί ο αδερφός του και ένας Ισπανός φίλος και μένουν σε ένα ξενοδοχείο. Συνεργάζεται με την αστυνομία και συμμετέχει στις έρευνες. Δεν είναι υπό κράτηση, ενημερώνεται από τους αστυνομικούς και βοηθάει όπου μπορεί» πρόσθεσε.
Την ίδια ώρα, το δωμάτιο που διέμενε το ζευγάρι, εξακολουθεί να είναι σφραγισμένο από την εισαγγελέα. «Όντως βρέθηκαν μερικές κηλίδες αίματος μέσα. Μια μικρή σταγόνα στο μαξιλάρι της κοπέλας και δυο σταγόνες στο πάτωμα. Πιστεύω ότι ήταν από ρινορραγία, όπως είπε και ο σύντροφός της. Ναι, το ζευγάρι πράγματι καυγάδιζε την Κυριακή το πρωί. Δεν νομίζω να ήταν κάτι σοβαρό, ένα συνηθισμένο καβγαδάκι ήταν, αργότερα έφυγαν μαζί και αγαπημένοι για την παραλία Σεϊχέλες» κατέληξε ο ίδιος.
Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου
Πηγή φωτό: ikariaki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom