Τετάρτη, 17 Μαΐου 2017

"Βόμβα" στη Super League: Δεν πήρε άδεια ο Ηρακλής - Στην… αναμονή ο Λεβαδειακός!


Σκούρα γίνονται τα πράγματα για την παραμονή του Ηρακλή στη Σούπερ Λίγκα. Ο «Γηραιός» (όπως κι η Βέροια) δεν αδειοδοτήθηκε και εφόσον αυτό συμβεί και στη δευτεροβάθμια επιτροπή, ο Λεβαδειακός θα σωθεί.

Αυτό που κέρδισε στο γήπεδο φαίνεται ότι πολύ δύσκολα θα μπορέσει να το διαφυλάξει ο Ηρακλής.

Προς επιβεβαίωση των φόβων που υπήρχαν, ο «Γηραιός» δεν έλαβε άδεια από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ.

Ο φάκελος του Ηρακλή κρίθηκε ανεπαρκής και όπως και η Βέροια (που δεν κατέθεσε καν φάκελο) δεν αδειοδοτήθηκε.

Εφόσον λοιπόν το ίδιο συμβεί και στη δευτεροβάθμια επιτροπή (κάτι που θεωρείται εξαιρετικά πιθανό βάσει των εκκρεμοτήτων που έχει η ΠΑΕ Ηρακλής), ο Λεβαδειακός θα καταφέρει για μια ακόμη σεζόν να μείνει στην Σούπερ Λίγκα.

Θυμίζεται εξάλλου ότι οι Βοιωτοί έσπευσαν να ανακοινώσουν τη δική τους αδειοδότηση, αναφέροντας μάλιστα χαρακτηριστικά ότι αυτή εξασφαλίστηκε μέσα σε τρία λεπτά.

Η ΠΑΕ Λεβαδειακός ανακοίνωσε πως έλαβε άδεια συμμετοχής για το επόμενο πρωτάθλημα μέσα σε... 3' λεπτά. Περιμένουν στη γωνία τον Ηρακλή οι Βοιωτοί μήπως και μείνουν... από το παράθυρο στη Σούπερ Λίγκα.

Ουσιαστικά, η ομάδα του Γιάννη Κομπότη περιμένει τυχόν αδυναμία του Ηρακλή –λόγω των πολλών οικονομικών προβλημάτων- να «κατέβει» στη Σούπερ Λίγκα της επόμενης περιόδου, προκειμένου να πάρει τη θέση του.

Υπενθυμίζεται πως αγωνιστικά οι «πράσινοι» υποβιβάστηκαν στη Football League, αφού τερμάτισαν προτελευταίοι, πάνω μόνο από την Βέροια.

Η ανακοίνωση του Λεβαδειακού

«ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 3 ΛΕΠΤΩΝ!!!

Σήμερα στα κεντρικά γραφεία της ΕΠΟ παρευρέθηκαν οι εκπρόσωποι της ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ , Γιούλη Κυριαζή και Θανάσης Φλώρος. Χρειάστηκαν μόνο λίγα λεπτά στην Επιτροπή Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ για να χορηγήσει αδειοδότηση στην ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ».
http://www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: