Κυριακή 7 Μαΐου 2017

Ο Σαββίδης το ήθελε (το κύπελλο) και το πήρε - Eξυγίανση στα Ρώσικα σημαίνει... (διαιτητική) σφαγή;


του Σάββα Λιβάνιου
Η εξυγίανση στα Ρώσικα σημαίνει... (διαιτητική) σφαγή; Αυτό μπορεί να συμπεράνει κάποιος που παρακολούθησε τον ημιτελικό κυπέλλου ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός και τον τελικό μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ.

Ο Δικέφαλος του Ιβάν Σαββίδη προκρίθηκε στον τελικό με τον Γιώργο Κύζα να «σφάζει» στο γόνατο τους «πράσινους». Και ο ΠΑΟΚ κατέκτησε μετά από 14 χρόνια το τρόπαιο με τον δεύτερο βοηθό Γιώργο Καλφόγλου (Θεσπρωτίας) να είναι επί της ουσίας ο MVP της βραδιάς...

Η φάση του τελικού έγινε στο 81’ και ο Καλφόγλου (αλήθεια τι τατουάζ έχει στο μπράτσο του;) την είχε... πιάτο. Ο Ενρίκε ήταν ξεκάθαρα σε θέση οφσάιντ, ο βοηθός διαιτητή όμως δεν σήκωσε το σημαιάκι του και το γκολ που πέτυχε η αλλαγή του Ιβιτς μέτρησε και χάρισε το κύπελλο στον ΠΑΟΚ.

Ο Σαββίδης το ήθελε το τρόπαιο και το πήρε. Εδώ και μήνες ο μεγαλομέτοχος του Δικέφαλου του Βορρά είναι ο δυνατός «παίκτης» του ελληνικού ποδοσφαίρου. Οπότε δεν προκαλεί καμία εντύπωση το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ ευνοήθηκε διαιτητικά στον ημιτελικό και τον τελικό του κυπέλλου. Όσον αφορά στην περιβόητη εξυγίανση του ποδοσφαίρου μας, αποδείχθηκε περίτρανα ότι έγινε στα... λόγια.

Ο ισχυρός «παίκτης» θέλει τίτλους για την ομάδα του και κανένας δεν του χαλάει το χατίρι. Ο ΠΑΟΚ στο παρελθόν έχει «φάει» αμέτρητες σφαλιάρες, έχει αδικηθεί, αλλά ο Σαββίδης τον «θωράκισε» και πλέον κανένας δεν μπορεί να του κάνει τη ζημιά. Ζημιές θα κάνει μόνο ο Δικέφαλος.

Αγωνιστικά ο τελικός ήταν κάκιστος ποιοτικά κι αν δεν είχε κάνει την χοντρή γκέλα ο Γλύκος στο 26’ ενδεχομένως να μην χρειαζόταν να υποπέσει στο σοβαρό λάθος ο Καλφόγλου.

ΥΓ. Ο τελικός θα έχει και τρίτο ημίχρονο. ΠΑΟΚ και ΑΕΚ κινδυνεύουν με βαριά «καμπάνα» από την αθλητική δικαιοσύνη. Μπορεί να τους αφαιρεθούν ακόμα και τρεις βαθμοί...
http://www.filathlos.gr

Διαβάστε σχετικά:

Δείτε εδώ τα γκολ του τελικού της ντροπής

Κύπελλο Ελλάδος: Ζητά συγγνώμη και παραιτείται ο επόπτης για το γκολ οφσάιντ! - Εξαλος ο Μελισανίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom