Σάββατο 6 Μαΐου 2017

Πεδίο μάχης το Πανθεσσαλικό! Ξύλο για πολύ ώρα μεταξύ των οπαδών, ακόμα και στα επίσημα (φωτο)

Με την παρέβμαση των ΜΑΤ η κατάσταση ηρέμησε και ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21:00
- Ο 75ος τελικός του κυπέλλου Ελλάδος στο Πανθεσσαλικό του Βόλου συγκεντρώνει τα βλέμματα των ποδοσφαιρόφιλων, αλλά ήδη έχει... αμαυρωθεί από τα επεισόδια
- Πολλά τα παρατράγουδα πριν τη σέντρα: Ένταση, δακρυγόνα και πληροφορίες για... πλαστά εισιτήρια
- Χαμός μεταξύ των οπαδών εκτός και εντός γηπέδου!

- Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας και η αστυνομία θα κρίνουν τη σέντρα του ματς, που όμως δύσκολα δεν θα γίνει.
- Προσαγωγές οπαδών επειδή στην κατοχή τους βρέθηκαν φωτοβολίδες, κοντάρια και ναρκωτικά - Μπουνιές και ξύλο κάτω απ' τα επίσημα
- Δεν μπόρεσε να περάσει το πούλμαν του ΠΑΟΚ, από παρκαρισμένα αμάξια - Χρησιμοποιήθηκε ένα μικρό βανάκι


Επεισόδια εκτός και εντός αγωνιστικού χώρου, ανάμεσα σε οπαδούς του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ μεταξύ τους, αλλά και με την αστυνομία, πριν τον τελικό Κυπέλλου. Για αρκετή ώρα τα πράγματα... ξέφυγαν και το Πανθεσσαλικό έγινε πεδίο μάχης. Ο τελικός πέρασε από… 40 κύματα, αφού το Πανθεσσαλικό Στάδιο είχε αρκετές ελλείψεις, ενώ η έκδοση μη αριθμημένων εισιτηρίων λίγο έλειψε να φέρει την αναβολή του από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη.

Μετά τα επεισόδια της ντροπής στο Πανθεσσαλικό, η αστυνομία εγγυήθηκε πως ο αγώνας μπορεί να γίνει αλλά ο τελικός θα ξεκινήσει με ένα 30 λεπτά καθυστέρηση, δηλαδή στις 21:00

Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις στο live blog του NewsIt.gr

Τελικός Κυπέλλου... Μπανανίας! 30 φωτογραφίες όνειδος από τα πρωτοφανή επεισόδια!

Ημέρα ντροπής για το ελληνικό ποδόσφαιρο! Άγρια επεισόδια πριν τη σέντρα του μεγάλου τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, μέσα και έξω από το Πανθεσσαλικό στάδιο.

Γκολ, πανηγυρισμοί, αλλαγές, συστήματα, σέντρες... Λέξεις που σε μία άλλη χώρα, θα είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο λίγη ώρα πριν τη σέντρα του τελικού Κυπέλλου.

Στην Ελλάδα όμως βρισκόμαστε. Που σημαίνει πως οι λέξεις που ακούγονται είναι οι εξής: Ξύλο, συμπλοκές, τούβλα, πέτρες, καδρόνια, επεισόδια, σπασμένα καθίσματα, καπνογόνα, φωτοβολίδες, μολότοφ.

Σε τελική ανάλυση μία λέξη περιγράφει τα όσα διαδραματίζονται μέσα και έξω από το Πανθεσσαλικό στάδιο του Βόλου: Ντροπή!

Οπαδοί της ΑΕΚ συνεπλάκησαν με τους αστυνομικούς έξω από το γήπεδο. Τους μιμήθηκαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, αλλά όλα αυτά ήταν μόνο... το ζέσταμα.

Το κυρίως "ματς" έγινε μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων πια, μέσα και έξω από το γήπεδο.

Τα πολλά λόγια είναι περιττά. Δείτε τα άγρια επεισόδια σε 30 φωτογραφίες
Φωτογραφίες: Eurokinissi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom