Τρίτη, 23 Μαΐου 2017

Θεσσαλονίκη: Έκρηξη σε υποσταθμό της ΔΕΗ! - Ζημιές και προβλήματα στην ηλεκτροδότηση (φωτο)

Η έκρηξη προκλήθηκε μετά από διαρροή αγωγού της ΕΥΑΘ στον υποσταθμό της ΔΕΗ

Αναστάτωση προκλήθηκε τα ξημερώματα από έκρηξη που σημειώθηκε στην περιοχή της Μαρτίου, στην οδό Πλαταιών, στη Θεσσαλονίκη.

Αιτία ήταν μια διαρροή αγωγού της ΕΥΑΘ με αποτέλεσμα το νερό να πλημμυρίσει υπόγειο υποσταθμό της ΔΕΗ προκαλώντας την έκρηξη. Εξαιτίας αυτής έσπασαν και τζαμαρίες καταστημάτων, ενώ δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί. Κλιμάκιο της ΕΥΑΘ βρέθηκε αμέσως στην περιοχή και εργάζεται για την αποκατάσταση της διαρροής.


Αιτία ήταν μια διαρροή αγωγού της ΕΥΑΘ με αποτέλεσμα το νερό να πλημμυρίσει υπόγειο υποσταθμό της ΔΕΗ προκαλώντας την έκρηξη. Εξαιτίας αυτής έσπασαν και τζαμαρίες καταστημάτων (ενός ζαχαροπλαστείου κι ενός ρούχων), ενώ δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί. Ωστόσο, παρατηρούνται προβλήματα με την ηλεκτροδότηση σε μεγάλο κομμάτι της Μπότσαρη.


Συνεργείο της ΕΥΑΘ βρέθηκε αμέσως στην περιοχή και εργάζεται έως και αυτή την ώρα για την αποκατάσταση της διαρροής. Η βλάβη αναμένεται να αποκατασταθεί μέχρι το μεσημέρι. Η αστυνομία απέκλεισε την περιοχή, ενώ υπήρξε κινητοποίηση και από κλιμάκιο της εταιρείας φυσικού αερίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: