Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

Εκτέλεσαν το Βασίλη Γρίβα έξω από το σχολείο του γιου του στα Γλυκά Νερά (φωτο & βίντεο)


- Ένα αυτοκίνητο πέρασε και άγνωστοι “γάζωσαν” έναν άνδρα
- Πληροφορίες κάνουν λόγο για “ξεκαθάρισμα λογαριασμών”
- Νεκρός ο Β. Γρίβας, "παλιός γνώριμος" της αστυνομίας
- Τραυματίστηκε γυναίκα που περνούσε από το σημείο της επίθεσης


Νεκρός έπεσε από πυροβολισμούς αγνώστων, λίγο μετά τις 08:00, ο γνώριμος στην αστυνομία για εμπλοκή σε κυκλώματα της νύχτας, Βσίλης Γρίβας. Οι δράστες εκτέλεσαν τον 48χρονο στην οδό Σαλώνων στα Γλυκά Νερά, ενώ από τα πυρά τραυματίστηκε και μια γυναίκα.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας βρισκόταν μέσα σε αυτοκίνητο πολύ κοντά στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Γλυκών Νερών.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι από το σημείο πέρασε ένα αυτοκίνητο με τέσσερα άτομα. Οι δράστες πυροβόλησαν εναντίον του άνδρα οκτώ φορές.

Από τις σφαίρες των δραστών ο Β. Γρίβας νεκρός, ενώ μια από τις σφαίρες εξοστρακίστηκε και τραυμάτισε, ευτυχώς ελαφρά, μια γυναίκα που ήταν κοντά στο αυτοκίνητο του θύματος.

Το τραγικό είναι, όπως λένε μάρτυρες, πως ο 48χρονος μόλις είχε αφήσει τον γιο του, ένα παιδί που πηγαίνει στην τετάρτη δημοτικού. Οι γονείς που ήταν παρόντες λένε μάλιστα ότι ο άνδρας δολοφονήθηκε λίγα μέτρα από το σημείο που βρισκόταν ο γιος του.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ αντίπαλων συμμοριών που δρουν τη νύχτα καθώς το θύμα είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για εμπλοκή σε ανάλογη συμμορία.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως σε κοντινή απόσταση εντοπίστηκε καμένο ένα αυτοκίνητο το οποίο εκτιμάται ότι είναι το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι δράστες.


Πανικός στο σχολείο


Το περιστατικό έγινε μερικά μόνο μέτρα από την είσοδο του σχολείου με δεκάδες μικρά παιδιά να βρίσκονται σε κοντινή απόσταση.

Πολλοί ήταν και οι γονείς που βρίσκονταν στο σημείο και είναι αυτόπτες μάρτυρες της επίθεσης.Όπως είναι φυσικό στο σχολείο προκλήθηκε τεράστια αναστάτωση. Δάσκαλοι και γονείς προσπαθούσαν να ηρεμήσουν τα παιδιά.

Μάρτυρες αναφέρουν ότι το περιστατικό έγινε ενώ τα περισσότερα παιδιά είχαν μπει στο χώρο του σχολείου και έτσι δεν κινδύνεψαν, ωστόσο οι κουκουλοφόροι φαίνεται ότι δεν ενδιαφέρονταν αν θα υπάρξουν θύματα, γεγονός που πιστοποιείται από τον τραυματισμό της γυναίκας που έτυχε να περνάει από το σημείο.

Τον εκτέλεσαν με 8 σφαίρες
Οι πληροφορίες του newsit.gr λένε πως το θύμα την ώρα της επίθεσης βρισκόταν εντός του αυτοκινήτου του. Οι δράστες χρησιμοποίησαν ένα "εννιάρι" πιστόλι. Στο σημείο της επίθεσης βρέθηκαν 8 κάλυκες.

Τα στοιχεία δείχνουν ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών στο πλαίσιο “πολέμου” κυκλωμάτων της νύχτας που μαίνεται των τελευταίο καιρό.

Το γεγονός ότι οι δράστες επέλεξαν να χτυπήσουν τέτοια ώρα, δίπλα σε σχολείο δείχνει ότι ήταν αποφασισμένοι για όλα.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ-ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ
http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom