Τετάρτη, 10 Μαΐου 2017

Από τι έχασε τη ζωή του φοιτητής σε Μουσικό Φεστιβάλ στην Αθήνα;


Την Κυριακή 7 Μαϊου έχασε τη ζωή του από άγνωστα μέχρι στιγμής αίτια 21χρονος φοιτητής που βρισκόταν σε Φεστιβάλ Μουσικής στην Αθήνα.

Πιο συγκεκριμένα, ξημερώματα Κυριακής, ο νεαρός φοιτητής έσβησε στο νοσοκομείο ύστερα από μια βραδιά σε ένα από τα γνωστότερα φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής της Αθήνας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 21χρονος είχε ήδη σπασμούς όταν κατέφθασε το ασθενοφόρο και κατέληξε στα επείγοντα.

Μέσα από τους προσωπικούς λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης φίλοι και συμφοιτητές αποχαιρετούν τον αδικοχαμένο φοιτητή,ενώ ανακοίνωση εξέδωσε και η διοργανώτρια εταιρεία του φεστιβάλ.

Foititikanea.gr

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρείας:

“Εκ μέρους όλης της διοργάνωσης του Fasma Festival, θα θέλαμε να εκφράσουμε τη θλίψη μας, και να απευθύνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του νεαρού συνανθρώπου μας, για τον αιφνίδιο θάνατό του.

Ειδικότερα κατά την τρίτη ημέρα της διοργάνωσης του Fasma Festival, ήτοι την Κυριακή 7 Μαΐου 2017 και ώρα περίπου 7.00 το πρωί, ενημερωθήκαμε ότι νεαρός μεταφέρθηκε από τον εσωτερικό χώρο, στον προαύλιο χώρο που διεξαγόταν το φεστιβάλ, σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.

Ο ιατρός του φεστιβάλ, και συγκεκριμένα ιατρός της μη κερδοσκοπικής εταιρείας, «ActionmedΓιατροί Εν Δράσει» (με αριθμό ΤΣΑΥ 120065) του παρείχε τις πρώτες βοήθειες και κάλεσε ασθενοφόρο. Κατά την διάρκεια του περιστατικού, ήταν παρόντες ένας εκπρόσωπος της διοργανώτριας, καθώς και το προσωπικό ασφαλείας που υπήρχε στον χώρο.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα κατέφθασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τον μετέφερε στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με την σχετική ενημέρωση του ιατρού, ο νεαρός βρέθηκε προ της διακομιδής του στο νοσοκομείο σε ημιληθαργική κατάσταση, έχοντας τις αισθήσεις του, και ανταποκρινόταν στα ερεθίσματα.

Κατά τις απογευματινές ώρες της Κυριακής, πληροφορηθήκαμε ότι δυστυχώς εξέπνευσε στο Νοσοκομείο τις μεσημεριανές ώρες της ίδιας ημέρας. Ευθύς αμέσως αναστείλαμε την λειτουργία των υπόλοιπων προγραμματισμένων εκδηλώσεων του Fasma Festival.

Εκφράζουμε ξανά τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος".

Αργά χτες το βράδυ δημοσίευμα στην ιστοσελίδα newsit.gr δίνει διαστάσεις θρίλερ στο θάνατο του άτυχου φοιτητή και αναφέρει ως αιτία θανάτου τη χρήση συγκεκριμένου ναρκωτικού.

Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρο το δημοσίευμα

Δεν υπάρχουν σχόλια: