Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

Τζήμερος: Μου επιτέθηκαν Περιφερειακοί Σύμβουλοι του ΚΚΕ - Τι λέει η Ρένα Δούρου


Για την ένταση που επικράτησε στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής μίλησε στο enikos.gr ο Θάνος Τζήμερος.

"Όπως έχω δηλώσει και άλλη φορά ο δημόσιος χώρος πρέπει να
είναι δημόσιος χώρος. Αρνούμαι ένας δημόσιος χώρος να είναι μόνιμο σημείο κομματικών ανακοινώσεων και χώρος αφισοκόλλησης. Σήμερα το απόγευμα, προσερχόμενος στο περιφερειακό Συμβούλιο διαπίστωσα ότι το ΠΑΜΕ είχε κολλήσει και πάλι αφίσες.

Όπως και την προηγούμενη φορά έτσι και σήμερα τις ξεκόλλησα και τις πέταξα. Μετά από είκοσι λεπτά ενώ καθόμουν στη θέση μου, παρακολουθώντας τη συνεδρίαση ήρθε κάποιος, δεν τον γνωρίζω, και άρχισε να με προπηλακίζει με ύβρεις και χειρονομίες.

Στη συνέχεια, ο ένας έγιναν πολλοί και το μπουλούκι από την πλευρά του ΚΚΕ άρχισε να χειρονομεί , να υβρίζει , να σπρώχνει , να απειλεί και να προπηλακίζει" λέει ο επικεφαλής της παράταξης "Δημιουργούμε Μαζί".

"Προσπάθησα να αμυνθώ σπρώχνοντας τους και απωθώντας τους. Δεν ξέρω από πού προκύπτει ότι γρονθοκόπησα κάποια κυρία του Κ.Κ.Ε. Στη συνέχεια σκίζοντάς μου το πουκάμισο και σηκωτό με έσυραν στην έξοδο" προσθέτει ο κ. Τζήμερος.
http://www.enikos.gr/

Η Ρένα Δούρου για την ένταση στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής

Ανακοίνωση για την ένταση που επικράτησε στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, εξέδωσε η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου.

"Η επίθεση του Περιφερειακού Συμβούλου Θάνου Τζήμερου κατά της Περιφερειακής Συμβούλου της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Αττικής» Αλεξάνδρας Μπαλού, είναι απολύτως καταδικαστέα. Και παράλληλα η απαράδεκτη αυτή ενέργεια αποκαλύπτει τη συνειδητή προσπάθεια καταβαράθρωσης του κύρους του κορυφαίου συλλογικού δημοκρατικού οργάνου της Περιφέρειας, του Περιφερειακού Συμβουλίου" τονίζει η κ. Δούρου και προσθέτει:"Καμία αιτιολογία δεν υπάρχει για ενέργειες εκφασισμού της δημόσιας ζωής".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom