Τρίτη, 2 Μαΐου 2017

Γιούχαραν τον παιδοκτόνο στα δικαστήρια – Απολογείται για τη δολοφονία της Στέλλας


Ξέσπασαν στη θέα του 61χρονου πρώην αστυνομικού όσοι βρίσκονταν στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων.

Στη θέα του παιδοκτόνου που οδηγείται ενώπιον του ανακριτή
σήμερα οι πολίτες ξέσπασαν εναντίον του. Ο ίδιος επέλεξε να έχει το κεφάλι σκυμμένο και να μπει αμίλητος στο κτήριο 9 για να βρεθεί στο γραφείο της 15ης τακτικής ανακρίτριας.

Θα απολογηθεί για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεσης και της περιύβρισης νεκρού μετά την προθεσμία που ζήτησε την περασμένη Παρασκευή. O 61χρόνος ο οποίος ομολόγησε το έγκλημα ενώπιον των αστυνομικών αλλά και το γεγονός ότι προσπάθησε να συγκαλύψει την αποτρόπαια πράξη του προκρίνοντας το σενάριο της ληστείας και της απαγωγής της 6χρόνης κόρης του σήμερα καλείται να απαντήσει στις ερωτήσεις ανακρίτριας.

Ενώπιον των αστυνομικών, περιέγραψε πως συνέβησαν όλα και πως στη συνέχεια προσπάθησε να καλύψει τα ίχνη του, σκηνοθετώντας τη διάπραξη ληστείας στο σπίτι του και φροντίζοντας να ξεφορτωθεί το άψυχο κορμί της 6χρονης κόρης του, πετώντας το στα σκουπίδια, μέσα σε τρεις μεγάλες σακούλες, όπου και το εντόπισαν οι αστυνομικοί.

Μάλιστα, σοκάρει το γεγονός πως ενώπιον των αστυνομικών ο 61χρόνος απέδωσε τα ψυχολογικά προβλήματα που ισχυρίζεται ότι έχει στα κινητικά προβλήματα που αντιμετώπιζε η κόρη του. «Εξ αιτίας του προβλήματος της Στέλλας έπεσα σε κατάθλιψη με αποτέλεσμα εδώ και τρία χρόνια να παίρνω φαρμακευτική αγωγή.

Με το που γεννήθηκαν τα παιδιά εγώ και η γυναίκα μου κάναμε ένα τεράστιο λάθος. Το λάθος μας ήταν ότι εγώ ασχολούμην αποκλειστικά με τον Μάριο και η γυναίκα μου με την Στέλλα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να θέλει μόνο τη μαμά της και απέναντί μου να είναι επιθετική (...)» ανέφερε.

Στη συνέχεια περιέγραψε λεπτομερώς το έγκλημα καθώς και την προσπάθεια του να εξαφανίσει το άψυχο κορμί της κόρης του. «μόλις φτάσαμε σπίτι της είπα ότι πρέπει να την κάνω μπάνιο. Πήρα τα χάπια μου και ήπια ποτήρι κρασί (...) Παρακάλεσα πάλι την Στέλλα να την κάνω μπάνιο. Εκείνη εξακολουθούσε να μην θέλει, γιατί ήθελε τη μαμά της.

Άρχισε να με χτυπάει με τα χέρια της στην κοιλιά. Όπως με χτυπούσε και το κεφάλι της βρισκόταν στο ύψος του στήθους μου, την έσφιξα με το δεξί μου χέρι για να σταματήσει να με χτυπάει, μέχρι που κατάλαβα ότι είχε χάσει τις αισθήσεις της. Άνοιξα το χέρι μου που την έσφιγγα και η Στέλλα έπεσε στο πάτωμα.

Είδα ότι δεν ανέπνεε και κατάλαβα ότι κάτι κακό είχε γίνει. Τα έχασα, τρομοκρατήθηκε και το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν να βγάλω τη Στέλλα έξω από το σπίτι. Πήγα στο αποθηκάκι και πήρα τρεις μαύρες σακουλες σκουπιδιών» περιέγραψε ο πρώην αστυνομικός.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Μ. ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ
http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: