Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

Με 153 ΝΑΙ πέρασε το 4ο μνημόνιο! - Τσίπρας: "το 5ο θα το σκίσω"!

Στην κοσμάρα του ο Τσακαλώτος: Όλοι βλέπουν Survivor, μόνοι μας είμαστε!
Θα μπορούσε να είναι το αυριανό πρωτοσέλιδο της Αυγής

Η συμπαγής κοινοβουλευτική ομάδα των 153 ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ,ως σίγουρο στανταράκι,έκανε και πάλι το θαύμα της ψηφίζοντας απόψε το 4ο μνημόνιο,βάζοντας οριστικά ταφόπλακα στις όποιες ελπίδες ζωής είχαν απομείνει στους Ελληνες πολίτες.

Να 'στε καλά παιδιά,εξασφαλίσατε έναν πλούσιο μισθό για μερικούς ακόμα μήνες!

ΝΑΙ     = 153
ΟΧΙ     =  128
ΑΠΩΝ =   19
Στην κοσμάρα του ο Τσακαλώτος: Όλοι βλέπουν Survivor, μόνοι μας είμαστε!

Έκπληξη αποτέλεσε η διαφοροποίηση της Τασίας Χριστοδουλοπούλου, η οποία δήλωσε παρούσα για το άρθρο 56, που αφορά τις απολύσεις των εκπαιδευτικών στην ιδιωτική εκπαίδευση. Μάλιστα, και σχετική επιστολή:

Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος μαζί με τους 16 βουλευτές του κόμματος του απείχαν της ψηφοφορίας και απέστειλαν επιστολή προς τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση, με την οποία δηλώνουν ότι, «δεν επιθυμούμε να νομιμοποιήσουμε με την παρουσία μας μια άκυρη, παράνομη διαδικασία». Παράλληλα αναφέρουν ότι καταψηφίζουν το νομοσχέδιο και χαρακτηρίζουν αντισυνταγματικό τον αποκλεισμό τους από την συζήτηση του πολυνομοσχεδίου.

Από την διαδικασία έλλειπαν και οι βουλευτές της ΝΔ Νίκος Δένδιας και Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου (σ.σ. με επιστολή ενημέρωσαν ότι καταψηφίζουν το νομοσχέδιο εκτός από τα άρθρα 70 και 71).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom