Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Θρίλερ στις Βρυξέλλες: Διεκόπη για "τεχνικούς λόγους" η συνάντηση Νταβούτογλου, Τουσκ και Γιούνκερ - Live η Σύνοδος Κορυφής


- Η Ουγγαρία κλείνει τα κέντρα φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών!
- Η μέρα ξεκίνησε με συνάντηση Νταβούτογλου με Τουσκ και Γιούνκερ
- Το προσφυγικό δεν είναι θέμα παζαριού είπε ο Τούρκος πρωθυπουργός
- Καρφί Νταβούτογλου για την Ελλάδα: Εμείς δεχτήκαμε 2,7 εκατ. πρόσφυγες χωρίς βοήθεια από πουθενά
- Άγριο κράξιμο από Ερντογάν: Η Ευρώπη να κοιτάξει πρώτα τις δικές της επιδόσεις στο μεταναστευτικό πριν μιλήσει για την Τουρκία - Υποστηρίζουν τρομοκράτες!
- Η Τουρκία θα πιέσει στο άνοιγμα νέων κεφαλαίων για τις ενταξιακές διαπραγματεύσεις
- Ο πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης δεν έχει αποσύρει την απειλή του βέτο - Εμπόδια και από τη Γαλλία

Ακόμη ένας μαραθώνιος διαπραγματεύσεων στις Βρυξέλλες όπου η δεύτερη μέρα της Συνόδου Κορυφής ξεκίνησε με συνάντηση του πρωθυπουργού της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου με την ηγεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης για να καταλήξουν σε μια οριστική και βιώσιμη συμφωνία για το μεταναστευτικό.

Μετά από ένα ολοήμερο θρίλερ την Πέμπτη, όταν συνεδρίασαν οι 28 ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υπήρξε κατ’ αρχήν συμφωνία για το προσχέδιο που θα παρουσιάσουν ο Ντόναλντ Τουσκ και ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ στον πρωθυπουργό της Τουρκίας. Τα αγκάθια πολλά, μεγαλύτερο απ’ όλα η απειλή της Κύπρου πως θα θέσει βέτο στο αίτημα της Τουρκίας να ανοίξουν πέντε κεφάλαια της ενταξιακής της πορείας.

Μας συγχωρείτε διακοπή για τεχνικούς λόγους!
Θρίλερ ή κάτι άλλο; Ο εκπρόσωπος του Ντόναλντ Τουρκ ανακοίνωσε ότι η συνάντηση με τον πρωθυπουργό της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου διεκόπη για λίγη ώρα εξαιτίας... τεχνικών λόγων.

Έφυγε ο Δανός πρωθυπουργός;
Ο Peter Spiegel των Financial Times tweet-αρει πως σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Δανίας, ο πρωθυπουργός της χώρας Λαρς Λέκε έφυγε από τις Βρυξέλλες χωρίς να πει τίποτα και σε κανέναν!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΣΤΟ LIVE BLOG ΤΟΥ newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom