Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Οικογενειακή τραγωδία στη Μεγαλόπολη: Σκότωσε τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε


Μια οικογενειακή τραγωδία συγκλονίζει την τοπική κοινωνία της Μεγαλόπολης, που δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο καυγάς ενός ζευγαριού θα μπορούσε να οδηγήσει στην δολοφονία της συζύγου και την αυτοκτονία του δράστη.

Η οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στις 6.00 τα ξημερώματα
της Κυριακής στο σπίτι του ζευγαριού και σύμφωνα με τα στοιχεία από το γραφείο τύπου της Αστυνομίας, ένας 52χρονος πυροβόλησε και σκότωσε με κυνηγετικό όπλο την 54χρονη σύζυγό του και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 52χρονος σύζυγος πυροβόλησε την κατά δύο χρόνια μεγαλύτερη γυναίκα του με κυνηγετικό όπλο, τραυματίζοντάς την θανάσιμα. Στη συνέχεια, έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοπυροβολήθηκε δύο φορές στο κεφάλι και τον θώρακα.

Στο σπίτι την ώρα του εκτυλίχτηκε η τραγωδία βρισκόταν και η 23χρονη κόρη του ζευγαριού, που ξύπνησε από τον καυγά, αλλά δεν μπορούσε να μπει στην κουζίνα όπου βρισκόταν το μοιραίο ζευγάρι, καθώς είχαν κλειδώσει την πόρτα.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της Ασφάλειας και της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών και έχει διαταχθεί στο πλαίσιο της προανάκρισης η διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom