Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Δείτε Live Ελλάδα - Ισλανδία (Τελικό 2-3)


Η Εθνική μας υποδέχεται αυτή την ώρα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" την Ισλανδία σε φιλικό παιχνίδι.

Δείτε το παιχνίδι



Η εξέλιξη του αγώνα

Η Ελλάδα προηγήθηκε στο 18 μ 1-0 μετά από εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κώστα Φορτούνη.

Στο 29' 2-0:Σέντρα του Τοροσίδη από δεξιά, οι Ισλανδοί δεν απομάκρυναν και ο Φορτούνης με σουτ μέσα από την περιοχή σκόραρε για δεύτερη φορά.

Στο 34' το 2-1 από την Ισλανδία...Μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Οικονόμου δεν απομάκρυνε καλά με κεφαλιά και ο Τραούστασον με σουτ στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα.

Στο 43' Δοκάρι για την Εθνική μας:Ο Καρέλης μπήκε στην περιοχή από πλάγια θέση έκανε το σουτ με το αριστερό αλλά η μπάλα βρήκε στο απέναντι κάθετο δοκάρι. 

Δύο δοκάρια είχαν και ο Ισλανδοί στο 4' και στο 44'...

Ημίχρονο 2-1

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με δύο δοκάρια από Ελληνικής πλευράς και στο 69' οι Ισλανδοί ισοφάρισαν σε 2-2 με κεφαλιά του Ίνγκασον έπειτα από εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή.

Στο 82' οι Ισλανδοί πήραν κεφάλι 2-3,με κεφαλιά του Σίγκντορσον,αφού προηγουμένως είχαν χάσει σημαντικές ευκαιρίες για γκολ.

Κι αμέσως μετά έχασαν σπουδαία ευκαιρία για τέταρτο γκολ,ενώ στο γήπεδο άρχισαν τα γιούχα....

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ελλάδα: Καπίνο, Οικονόμου, Μόρας, Τζιόλης, Φορτούνης(77' Ταχτσίδης), Τοροσίδης(77' Πέτσος), Χολέμπας, Σταφυλίδης, Σιόβας(81' Τζαβέλας), Παπάζογλου, Καρέλης.

Ισλανδία: Κρίστινσον, Σαέβαρσον, Χέρμανσον, Ίνγκασον, Γκούντμουντσον, Μπόντβαρσον, Γκούναρσον, Χάλφρεντσον, Κιάρτανσον, Τραούστασον, Σκούλασον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom