Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

ΤΩΡΑ: Τοξικομανής έσφαξε τη μητέρα του στα Πετράλωνα! (φωτο & βίντεο)


Μια ανείπωτη τραγωδία συνέβη στα Πετράλωνα, όπου ένας τοξικομανής έσφαξε τη μητέρα του!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας, ο οποίος είχε ψυχολογικά προβλήματα, πήγε στη θεία του και της ομολόγησε την αποτρόπαιη πράξη του.

Εκείνη κάλεσε την αστυνομία που συνέλαβε τον μητροκτόνο.

Ο δράστης, που είχε γεννηθεί το 1969, σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, κακοποιούσε αρκετά συχνά τη μητέρα του και γι' αυτό το λόγο η αστυνομία είχε κληθεί αρκετές φορές να επέμβει.

Κατακρεούργησε τη μητέρα του με κουζινομάχαιρο



Μια ανείπωτη τραγωδία συνέβη στον Ταύρο, όπου ένας τοξικομανής έσφαξε με κουζινομάχαιρο την 84χρονη μητέρα του! Την υπόθεση έχει αναλάβει το Α.Τ. Πετραλώνων.

Ο 47χρονος τοξικομανής χτύπησε με κουζινομάχαιρο την μητέρα του στον θώρακα και στον λαιμό αφήνοντάς την νεκρή στο πάτωμα. Εν συνεχεία, με το μαχαίρι στα χέρια και γεμάτος αίματα, βγήκε από το σπίτι και κατευθύνθηκε προς το σπίτι της θείας του.
Εκείνη του άνοιξε την πόρτα και όταν τον είδε σε αυτή την κατάσταση έπαθε σοκ. Εκείνος της είπε απλά: "έσφαξα τη μάνα μου" και εν συνεχεία εξαφανίστηκε.
Προς στιγμήν επικράτησε πανικός στη γειτονιά, καθώς ο 47χρονος άντρας κυκλοφορούσε με το κουζινομάχαιρο στο χέρι, με αποτέλεσμα πολλοί βλέποντάς τον να τρέχουν μακριά του.

Η αστυνομία έφτασε άμεσα στο σημείο και συνέλαβε τον δράστη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μητροκτόνος έχει και μία αδελφή η οποία ζει στην Εύβοια και με την οποία όμως δεν είχε καμία επαφή λόγω περιουσιακών διαφορών.

Οι γείτονες στην περιοχή είναι ανάστατοι από την οικογενειακή τραγωδία, αν και όπως δήλωσαν στο NewsIt υπήρχαν συνεχείς καυγάδες ανάμεσα σε εκείνον και τη μητέρα του.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ - ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom