Τρίτη, 29 Μαρτίου 2016

Ο Μάρδας αποκαλύπτει mail πρίγκιπα από τη Συρία που δίνει εκατομμύρια!

Ο Δημήτρης Μάρδας επιδεικνύει στους δημοσιογράφους το mail του σύριου πρίγκιπα Abdulah Al Moufa που υπόσχεται επενδύσεις

Γράφει ο Νίκος Ζαχαριάδης
Μια επιστολή που ανακάλυψε μέσω Google, έδωσε την ιδέα στον

υφυπουργό εξωτερικών να αναζητήσει τους «χαμένους επενδυτικούς θησαυρούς» που διαθέτουν οι Σύριοι αλλά δεν μπορούν να τους εκταμιεύσουν χωρίς βοήθεια.

Σε μια βαρυσήμαντη αποκάλυψη σχετικά με τους λόγους που τον οδήγησαν να κοινοποιήσει το σχέδιο για τους σύριους επενδυτές προχώρησε ο υφυπουργός Eξωτερικών Δημήτρης Μάρδας με στόχο να βάλει τέλος στα σαρκαστικά σχόλια που προκάλεσαν οι δηλώσεις του.

Σύμφωνα με το mail που έδωσε στη δημοσιότητα ο υφυπουργός Eξωτερικών, ο σύρος πρίγκιπας είναι μέλος της βασιλικής οικογένειας. Ομως οι πολιτικές εξελίξεις στη χώρα του και η επικράτηση των τζιχαντιστών δεν του επιτρέπουν να σηκώσει την αμύθητη περιουσία του από την τράπεζα της χώρας του.

Γι’ αυτό ζητάει τη βοήθεια του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών. Συγκεκριμένα η ελληνική πλευρά θα εκταμιευθεί προσωρινά ένα μικρό ποσό για να καλύψει την αμοιβή των δικηγόρων και μερικά ακόμα μικροέξοδα. Μόλις όμως «απελευθερωθούν» τα χρήματα υπόσχεται να μεταφέρει την περιουσία του στην Τράπεζα της Ελλάδος και να αρχίσει τις επενδύσεις.

Μάλιστα όπως διευκρίνισε ο Δημήτρης Μάρδας ενημέρωσε ήδη τον σύρο πρίγκιπα μέσω mail που έστειλε στη θυρίδα του, ότι διατίθενται ήδη τα Λιχαδoνήσια προκειμένου να ξεκινήσει εκεί μια μεγάλη επένδυση που θα τα μετατρέψει σε νέο Νταβός – σχέδιο που μόλις πραγματοποιηθεί θα αποτελέσει δικαίωση του ίδιου και της πολιτικής της κυβέρνησης.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Moufanet

Δεν υπάρχουν σχόλια: