Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Νέα τροπή στο θρίλερ της αεροπειρατείας στην Κύπρο - "Περίεργη" δήλωση του Αιγύπτιου υπουργού - ΔΕΙΤΕ LIVE τις εξελίξεις από τη Λάρνακα


- CNN: Σεΐφ ελ ντιμ Μουσταφά το όνομα του αεροπειρατή
- Ο Αιγύπτιος υπουργός Πολιτικής Αεροπορίας δήλωσε ότι αρχικά ζήτησε να προσγειωθεί το Airbus είτε στην Τουρκία είτε στην Κύπρο
- Δεν ξέρουμε αν η ζώνη (με εκρηκτικά) είναι αληθινή, τόνισε - Ξεκαθάρισε ότι δεν είναι οπλισμένος
- Φέρεται να ζήτησε την απελευθέρωση γυναικών που κρατούνται σε φυλακές της Αιγύπτου
- Μεταφράζεται η επιστολή που έγραψε στα αραβικά για την πρώην γυναίκα του
- Νωρίτερα, είχε μεταδοθεί ότι ο αεροπειρατής λέγεται Ιμπραήμ Σαμάχα, 59 ετών, είναι καθηγητής πανεπιστημίου και έχει 4 παιδιά
- Η αεροπειρατεία έγινε σε αεροπλάνο της Egypt Air που εκτελούσε δρομολόγιο Αλεξάνδρεια - Κάιρο
- Έγινε αναγκαστική προσγείωση στη Λάρνακα και το Airbus έχει απομονωθεί στο διάδρομο
- Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις επί τόπου - Το αεροπλάνο έχει 55 επιβάτες και 5μελες πλήρωμα
ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΔΕΙΤΕ LIVE


13:18 "Περίεργη" δήλωση του Αιγύπτιου υπουργού
"Δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε περισσότερες λεπτομέρειες για την ώρα, έχουμε πληροφορίες που θα "σοκάρουν" πολύ κόσμο" δήλωσε ο υπουργός Πολιτικής Αεροπορίας της Αιγύπτου, μια δήλωση που προκαλεί ανησυχία και δεκάδες ερωτήματα!


Αεροπειρατεία σε αεροσκάφος τύπου Airbus Α320 των αιγυπτιακών αερογραμμών εκδηλώθηκε, ενώ βρισκόταν στην περιοχή ελέγχου πτήσεων της Κύπρου και του δόθηκε άδεια να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο Λάρνακας.

Το αεροσκάφος, απογειώθηκε από το αεροδρόμιο της Αλεξάνδρειας γύρω στις 8 πρωί και εκτελούσε εσωτερική πτήση Αλεξάνδρεια-Κάιρο. Ο πιλότος, επικαλούμενος αεροπειρατεία, ζήτησε άδεια για προσγείωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας, η οποία έγινε γύρω στις 08:50.

Εχει στηθεί ομάδα κρίσεως για την αντιμετώπιση της κατάστασης και τις απαραίτητες διαβουλεύσεις αλλά μέχρι στιγμής οι αεροπειρατές δεν έχουν υποβάλει κανένα αίτημα.

Πληροφορίες από το SkyNews αναφέρουν ότι ήδη ξεκίνησε η διαδικασία απελευθέρωσης ομήρων, μάλιστα αναφέρεται ότι έχουν εξέλθει 20 άτομα, γυναίκες και παιδιά.

ΔΕΙΤΕ LIVE ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΡΝΑΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom