Τρίτη, 29 Μαρτίου 2016

Ο μετροπόντικας βγήκε σε... αυλή σπιτιού στη Νίκαια! (φωτο & βίντεο)


Τη γη κάτω από τα πόδια τους έχασαν νωρίς το πρωί οι ένοικοι μονοκατοικίας στην περιοχή της Νίκαιας.Η κα Λευκή Χατζηνικολάου, άκουσε σήμερα το πρωί, έναν εκκωφαντικό θόρυβο να έρχεται από την αυλή του σπιτιού της,βγήκε τρέχοντας και δεν πίστευε στα μάτια της με αυτό που αντίκρυσε!
Στο σημείο πραγματοποιούνται εργασίες για την επέκταση του Μετρό και φαίνεται πως ο μετροπόντικας ήταν υπεύθυνος για την τρύπα βάθους αρκετών μέτρων που άνοιξε στην αυλή του σπιτιού. Οι υπεύθυνοι της Αττικό Μετρό αναφέρουν πως στο σημείο υπήρχε ένα ανενεργό πηγάδι που είχε μπαζωθεί με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί η τρύπα.
Στο σημείο πήγαν μηχανικοί της εταιρείας ώστε να ελέγξουν μεταξύ άλλων την στατικότατα της μονοκατοικίας.
 newpost.gr
Το μικρό πηγάδι που υπήρχε στην αυλή της μικρής μονοκατοικίας είχε καταρρεύσει και στην θέση του υπήρχε μια μεγάλη τρύπα και από εκεί πεταγόταν με μεγάλη δύναμη νερό! 

Τα πλακάκια από την αυλή πεταγόντουσαν στον αέρα και η γυναίκα είχε εγκλωβιστεί! 

Ένα τραπέζι της αυλής, έπεσε όλο μέσα στην τρύπα! Η κα Λευκή, μένει με την μητέρα της στην μονοκατοικία με τα έργα για την στάση του ΜΕΤΡΟ της Νίκαιας να είναι ακριβώς κάτω από το σπίτι,στην πάροδο των οδών Ικονίου και Καραολή Δημητρίου. 
«Το βράδυ δεν κοιμήθηκα καλά. Είχα αϋπνίες λόγω του θορύβου που έκαναν τα έργα», αναφέρει και συνεχίζει: «Σηκώθηκα το πρωί. Πήγα στην τουαλέτα που βρίσκεται στην αυλή. Όλο το βραδυ γινόντουσαν έργα κάτω από το σπίτι. Ήμασταν ενημερωμένοι. Οταν πήγα στην τουαλέτα μετά από λιγο ακούω έναν εκκωφαντικό θόρυβο! Πετάχτηκε νερό μέσα απο την αυλή», λέει στο newsit.gr. 

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ
Μια τεράστια τρύπα άνοιξε στην αυλή και άρχισε να αναβλύζει νερό. Η κα Λευκή ειδοποίησε κατευθείαν στους εργαζόμενους στο Μετρό της Νίκαιας οι οποίοι έσπευσαν αμεσα στο σημείο ενω ειχε ξυπνήσει και ο γιος της απο τον θόρυβο που προκλήθηκε.  «Φοβήθηκα πως θα εγκλωβιστω», λέει σοκαρισμένη η κυρία Λευκή.

Η τεράστια ζημιά που υπέστη το σπίτι της κυρίας Λευκής αναμένεται να επισκευαστεί άμεσα από την εταιρεία, ενώ τοσο η ίδια οσο και ο γιος της θα διαμείνουν δωρεάν δυο ημέρες σε ξενοδοχείο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: