Κυριακή 13 Μαρτίου 2016

Τρεις δρομείς, τρία βουνά της Αθήνας για τα παιδιά της ΦΛΟΓΑΣ- Ανέβηκαν Πάρνηθα, Πεντέλη πάνε για Υμηττό - ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΙ ΕΣΥ! (φωτο)


Αν ήταν μαζί τους ο Ρουβάς ή η Μαριάννα Βαρδινογιάννη θα έκαναν ουρά τα κανάλια της υποκουλτούρας και του πνευματικού μας ψεκασμού.

Αυτή όμως η προσπάθεια δεν έχει πάτρωνες!

Tρείς δρομείς της ομάδας δρομέων μακρινών αποστάσεων της ΦΛΟΓΑΣ, οι Στέλιος και Σταύρος Χόζος και ο Τάκης Μπαφίτης από το πρωί ξεκίνησαν με σκοπό να ανέβουν και στις τρείς κορυφές των αντίστοιχων τριών βουνών της Αττικής και κατά σειρά Πάρνηθα-Πεντέλη-Υμηττός.
Μαζί τους και άλλοι δρομείς... Πριν από λίγο συνολικά επτά δρομείς ολοκλήρωσαν τη διαδρομή της Πάρνηθας και πέντε εξ αυτών συνεχίζουν! Οδικώς μεταφέρονται για Πεντέλη για τη δεύτερη κορυφή! "Στα βουνά, ο πιο κοντινός δρόμος είναι από κορυφή σε κορυφή, αλλά γι αυτό πρέπει να έχεις μακριά ποδάρια" έλεγε ο Νίτσε. Οι συγκεκριμένοι δρομείς πέραν από "μακριά ποδάρια" αποδεικνύουν πως έχουν και μεγάλη καρδιά! 
Σκοπός τους, όχι μόνο να συγκεντρώσουν χρήματα για τις ανάγκες του ξενώνα της ΦΛΟΓΑΣ,τις ανάγκες των παιδιών που φιλοξενούνται εκεί για τις μακρόχρονες θεραπείες τους, τις ανάγκες των γονιών τους, αλλά και να γνωστοποιήσουν όσο μπορούν περισσότερο την ανάγκη για αρωγή στο έργο των ανθρώπων της ΦΛΟΓΑΣ.
Επιστροφή και τερματισμός της προσπάθειας στον ξενώνα της ΦΛΟΓΑΣ το βράδυ.
ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΜέτα απο 7 ώρες και 15 λεπτά έφτασαν στην κορυφή της Πεντέλης..
Όσοι επιθυμούν να προσφέρουν στη Φλόγα μπορούν να το κάνουν με δύο τρόπους
Μέσω τραπεζικής κατάθεσης
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
Αρ.Λογαριασμού 192480000-10
IBAN-- GR 25011019200000192480000-10
Αιτιολογία κατάθεσης... ''Με τη ΦΛΟΓΑ' στη καρδιά''
Δικαιούχος: Φλόγα Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια
Με μια κλήση στο 90111167167 από σταθερό ΟΤΕ.(κόστος 3,68 €)
Ας κάνουμε κάτι όμορφο όλοι μαζί με αγάπη για τα παιδιά που μας έχουν ανάγκη. 
http://tilegrafima.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom