Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Τα 'καναν γυαλιά καρφιά οι οπαδοί των αιωνίων στη Λευκάδα! - Ανατριχιαστικός διάλογος οπαδού με υπάλληλο του ξενοδοχείου (φωτο & βίντεο)

Για την ιστορία: Κυπελλούχος η ομάδα του Ολυμπιακού

- Σκηνές ντροπής εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής στη Λευκάδα
- Ανεγκέφαλοι οπαδοί του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού τα “έσπασαν” στο νησί του Ιονίου λίγες ώρες πριν από τον τελικό του Κυπέλλου Γυναικών στο μπάσκετ
- Έκαναν γυαλιά καρφά ξενοδοχείο, όπου οπαδός απείλησε υπάλληλο
- Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τις συμπλοκές των οπαδών και τις ζημιές που προκάλεσαν


Απίστευτα  σκηνικά εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής στη Λευκάδα. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού μετέτρεψαν το νησί του Ιονίου σε πεδίο μάχης, διαλύοντας τα πάντα στο πέρασμά τους, λίγες ώρες πριν από τον τελικό του Κυπέλλου Γυναικών στο μπάσκετ, ανάμεσα στους δύο "αιώνιους" αντιπάλους.

Τα στοιχεία που προκύπτουν από τις συμπλοκές είναι συγκλονιστικά, με τις μαρτυρίες να είναι ανατριχιαστικές, μιας και οι οπαδοί των δύο ομάδων ήταν έτοιμοι για όλα. Μόνο από θαύμα δεν θρηνήσαμε ζωές.
To contra.gr αποκαλύπτει, μάλιστα, έναν διάλογο οπαδού με υπάλληλο του ξενοδοχείου  "Ionion Star Hotel" όπου έγιναν τα επεισόδια. Ο οπαδός μπήκε στην κουζίνα και του ζήτησε μαχαίρια:
- Δώσε μου μαχαίρια τώρα, για να μη σε γ@@@ω!
- Δεν έχουμε, ρε φίλε! Δεν έχουμε ανοίξει ακόμα!
- Μη μου λες ψέματα γιατί θα σε γ@@@ω!

Αυτός είναι ένας από τους πολλούς διαλόγους που έγιναν τα ξημερώματα της Κυριακής στο διαλυμένο πλέον ξενοδοχείο, το οποίο δεν ήταν, βέβαια, το μόνο που "πλήρωσε" τη μανία των χούλιγκανς. Δεν ήταν λίγα τα αμάξια και τα παρακείμενα καταστήματα, τα οποία υπέστησαν σοβαρές υλικές ζημιές.

Να σημειωθεί πως η Αστυνομία ήταν απούσα από όλο το σκηνικό, καθώς η διοργάνωση καλύφθηκε από αστυνομικές δυνάμεις των γύρω περιοχών κι αυτό γιατί δεν εγκρίθηκε το κονδύλι για να έρθουν από την Αθήνα 150 άνδρες των ΜΑΤ, όπως τονίζει το contra.gr. 

Στη γέφυρα της Λευκάδας δεν υπήρχε καθόλου φύλαξη από την Αστυνομία, με αποτέλεσμα αυτή να κατέβει από τον έντρομο υπάλληλο που δέχθηκε απειλές κατά της ζωής του από τους οπαδούς.

Δείτε βίντεο με τα επεισόδια:

Όλο  το χρονικό


Ένα ακόμα αθλητικό γεγονός αμαυρώθηκε από τη δράση των κάφρων, με τον τελικό Κυπέλλου γυναικών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό να αμαυρώνεται.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του mylefkada.gr”, αλλά και του “sport-fm.gr” περίπου 150 οπαδοί του Παναθηναϊκού έφτασαν κατά στις 5:00 τα ξημερώματα στη Λευκάδα και με τα ιδιωτικά τους αυτοκίνητα μετέβησαν στο ξενοδοχείο που είχαν πληροφορηθεί πως διέμεναν οπαδοί του Ολυμπιακού.

Μάλιστα απείλησαν τον χειριστή της πλωτής γέφυρας να την κατεβάσει για να φτάσουν μέχρι το ξενοδοχείο (στη συνέχεια τον κλείδωσαν έξω από το φυλάκειο), ενώ στη συνέχεια πάρκαραν κατάλληλα τα αυτοκίνητά τους ώστε να μην μπορεί να σηκωθεί η γέφυρα και να έχουν διέξοδο.

Φτάνοντας έξω από το ξενοδοχείο, οι κάφροι άρχισαν να πετούν μολότοφ και διάφορα αντικείμενα προς την πρόσοψη του κτιρίου. Έσπασαν τις πόρτες του ξενοδοχείου, προκάλεσαν σοβαρές υλικές ζημιές στο χώρο της ρεσεψιόν και δίχως να μπορεί κανείς να τους σταματήσει συνέχισαν την πορεία τους στο εσωτερικό του ξενοδοχείου. Μπήκαν ακόμη και σε δωμάτια, σπάζοντας τηλεοράσεις και προκαλώντας κάθε λογής ζημιά, ενώ δεν δίσταζαν να χτυπούν όποιον βρισκόταν στο διάβα τους.

Πέρα από τις σοβαρές υλικές ζημιές στο ξενοδοχείο, υπήρξαν πολλές ακόμη σε αυτοκίνητα, αλλά και παρακείμενα καταστήματα.

Η επίσημη ενημέρωση αναφέρει πως επτά άνθρωποι τραυματίστηκαν, ευτυχώς ελαφρά, και διακομίστηκαν για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο, ενώ δεν υπήρξε καμία σύλληψη.

Η έφοδος των οπαδών έπιασε την αστυνομία στον ύπνο, αν και είχε γίνει αίτημα να διατεθεί μία επιπλέον διμοιρία των ΜΑΤ προκειμένου να προστατεύει το χώρο, ωστόσο απορρίφθηκε. 

Μόλις το πρωί της Κυριακής έφτασαν δυο κλούβες μαζί με εκπαιδευμένα σκυλιά, καθώς και ένα γερανοφόρο για την απομάκρυνση των κατεστραμμένων αυτοκινήτων.

ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Παναθηναϊκού με σκορ 60-63 στον μεγάλο τελικό του 17ου Final Four Kυπέλλου Ελλάδας Γυναικών στο κατάμεστο ΔΑΚ Λευκάδας και κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας και τον πρώτο τίτλο για φέτος, μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που κρίθηκε στο τέλος στις λεπτομέρειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom