Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Μυστήριο με το θανατηφόρο τροχαίο του Παντελίδη

Νέα τροπή στο θρίλερ των ερευνών

Νέα τροπή παίρνει το θρίλερ των ερευνών για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το θανατηφόρο τροχαίο που στέρησε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη, μετά τη δήλωση του δικηγόρου της οικογένειας της 30χρονης Μίνας Αρναούτη ότι το πόρισμα των τεχνικών συμβούλων που έχει διορίσει είναι εντελώς αντίθετο από εκείνο της οικογένειας του αδικοχαμένου τραγουδιστή.

Στην επίσημη ανακοίνωσή της η οικογένεια της Μίνας Αρναούτη σημειώνει ότι έχει διορίσει και αυτή τεχνικούς συμβούλους και τονίζει ότι παρακολουθεί με ιδιαίτερο προβληματισμό και ανησυχία τα διάφορα σενάρια σχετικά με τα αίτια του δυστυχήματος, «τα οποία κατά την εκτίμησή μας δεν συνάδουν με την κοινή λογική». Παράλληλα, παρακαλεί την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη να δεχτεί τα ειλικρινή συλλυπητήρια.

Σύμφωνα με το δικηγόρο Γιάννη Κωλέττη η οικογένεια της κοπέλας έχει προβεί στις απαραίτητες νομικές ενέργειες, ενώ προϊδεάζει και για τη στάση που θα κρατήσει. Όπως δήλωσε στα Μέσα Ενημέρωσης το τζιπ έτρεχε με αυξημένη ταχύτητα, κάτι που έρχεται σε αντίθεση με τα όσα υποστηρίζει η οικογένεια Παντελίδη.

Η υγεία της 30χρονης είναι «σταθερή αλλά κρίσιμη». Έχει ξυπνήσει από το τεχνητό κώμα, αλλά μπήκε ξανά σε καταστολή καθώς δεν συνεργαζόταν με τους γιατρούς, προκαλώντας ανησυχίες ότι μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την υγεία της. Παράλληλα υποβλήθηκε σε τραχειοστομία προκειμένου να βοηθηθεί η αναπνοή της. Η διεγερτική συμπεριφορά θεωρείται αναμενόμενη σε βαριά περιστατικά.

Τι λέει η ανακοίνωση της οικογένειας

«Η βαρύτατα τραυματισμένη Μυρσίνη Αρναούτη, θύμα του τροχαίου ατυχήματος που απασχολεί το πανελλήνιο, παραμένει νοσηλευόμενη στη Μ.Ε.Θ. του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» και σε καταστολή . Ευχαριστούμε θερμά τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό της μονάδας.

Η οικογένεια της Μυρσίνης Αρναούτη αντιμετώπισε και αντιμετωπίζει με αξιοπρέπεια τη μεγάλη και άδικη συμφορά που την βρήκε, χωρίς μέχρι σήμερα να έχει προβεί σε δηλώσεις και σχόλια , τα οποία μόνο αυτή δικαιούται αυθεντικά να κάνει και κανείς άλλος.

Έχει προβεί στις απαραίτητες νομικές ενέργειες και έχει διορίσει τεχνικούς συμβούλους. Παρακολουθεί ταυτόχρονα με ιδιαίτερο προβληματισμό και ανησυχία αφενός μεν τα όσα της αποδίδονται ότι τάχα είπε ή δεν είπε, και αφετέρου τα διάφορα σενάρια σχετικά με τις αιτίες του τροχαίου ατυχήματος, τα οποία κατά την εκτίμησή μας δεν συνάδουν με την κοινή λογική. Η προανάκριση συνεχίζεται από την Τροχαία Ελληνικού με εποπτεύουσα αρχή την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Παρακαλούμε όλοι να σεβαστούν την προανάκριση, και να μην ξεχνάμε ότι τα διδάγματα της κοινής πείρας πολλές φορές και η απλή λογική είναι η καλύτερη μέθοδος διαπίστωσης των αιτιών των τροχαίων ατυχημάτων.

Η οικογένεια της Μυρσίνης Αρναούτη είναι αφοσιωμένη στην αποκατάσταση της υγείας της Μυρσίνης και παρακαλεί θερμά να το σεβαστούν αυτό όλοι και να σταματήσουν οι προσελεύσεις στο Νοσοκομείο. Παράλληλα παρακαλούμε να δεχθεί η οικογένεια Παντελίδη τα θερμά συλλυπητήρια για το χαμό του Παντελή».

Espresso

Τι υποστηρίζει ο δικηγόρος της Μίνας Αρναούτη
Τι ισχυρίζεται ο δικηγόρος της Μίνας Αρναούτη, η οποία επέβαινε στο μοιραίο τζιπ μαζί με τον Παντελή Παντελίδη.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο I. Κωλέττη οι εκθέσεις των τεχνικών συμβούλων της οικογένειας Παντελίδη και της Μίνας δεν συμπίπτουν.

Η βασική διαφωνία σύμφωνα με πληροφορίες αφορά στην ταχύτητα που είχε το όχημα κατά την πρόσκρουση στο προστατευτικό κιγκλίδωμα.

Δείτε το βίντεο από το STAR:

"Υπάρχουν ισχυρές αποδείξεις ότι δεν οδηγούσε ο Παντελίδης"
Ο δικηγόρος της οικογένειας Παντελίδη δήλωσε στην εκπομπή "Αλήθειες με την Ζήνα" ότι υπάρχουν ισχυρές αποδείξεις ότι δεν οδηγούσε ο τραγουδιστής το μοιραίο τζιπ.

Ο κ. Πέτρος Καϊμακάμης τόνισε μεταξύ άλλων: "Δεν γνωρίζουμε τι κατέθεσε η 21χρονη Φρόσω που επέβαινε στο τζιπ. Για εμάς η κατάθεση της 21χρονης Φρόσως δεν είναι το μοναδικό στοιχείο πάνω στο οποίο θα βασιστούμε".

Δείτε το βίντεο από το STAR:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom