Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

ΖΩΓΡΑΦΟΥ: Αστυνομικός έκανε... τόπι στο ξύλο γυναίκα συνάδελφό του! - Απειλούσε να αυτοκτονήσει!


Κατηγορίες για ξυλοδαρμό και πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλάβεων αντιμετωπίζει ένας αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ, μετά την μήνυση που κατατέθηκε από γυναίκα συνάδελφό του! Η αστυνομικός έχει δύο παιδιά και φέρεται να διατηρούσε σχέση μαζί του!


Η υπόθεση αφορά σε έναν αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ ο οποίος έχει δημιουργήσει μία ιστοσελίδα, υπέρ της προάσπισης των δικαιωμάτων των δικυκλιστών της ΕΛΑΣ. Ο αστυνομικός αυτός είχε ερωτική σχέση με μία συνάδελφό του, η οποία είναι χωρισμένη και έχει δύο παιδιά.
Το χρονικό της υπόθεσης


Οι πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν πως την Κυριακή η γυναίκα αστυνομικός τον επισκέφθηκε στο σπίτι του, στην περιοχή του Ζωγράφου και τότε για άγνωστη αιτία οι δυο τους διαπληκτίστηκαν έντονα. Τότε ο αστυνομικός φέρεται να ξυλοκόπησε άγρια την άτυχη γυναίκα!

Ο άνδρας ταμπουρώθηκε σπίτι του και απειλούσε να αυτοκτονήσει!
Η αστυνομικός κατάφερε να φύγει από το διαμέρισμα, με κάποιες πληροφορίες να αναφέρουν πως ο άνδρας φέρεται να την απείλησε ακόμη και με το όπλο του!

Όταν έφυγε από το διαμέρισμα πήγε στο νοσοκομείο, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και ακολούθως υπέβαλε μήνυση.

Μετά την υποβολή της μήνυσης, άνδρες της αστυνομίας πήγαν στο σπίτι του για να τον συλλάβουν, με τον άνδρα να ταμπουρώνεται στο διαμέρισμά του και να απειλεί να αυτοκτονήσει πριν τελικά παραδοθεί!

Εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, με τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει να είναι για ξυλοδαρμό και πρόκληση σωματικών βλάβεων.
Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom