Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

ΚΡΗΤΗ: Τον εκτέλεσε για κτηματικές διαφορές


Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αρχές για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 58χρονου άνδρα που φέρεται να πυροβόλησε και να σκότωσε εν ψυχρώ έναν 50χρονο κτηνοτρόφο στο χωριό Μπιτζαριανό στο Καστέλι του Δήμου Μινώα Πεδιάδας για κτηματικές διαφορές.

Από το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της ΕΛΑΣ που "χτενίζουν" την ευρύτερη περιοχή, ενώ στο σημείο πήγε και ο ίδιος ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηρακλείου ταξίαρχος Κώστας Λαγουδάκης. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το 50χρονο θύμα, κτηνοτρόφος, διαπληκτίστηκε έντονα με τον 58χρονο που φέρεται να είναι ο δράστης για κτηματικές διαφορές, που ταλάνιζαν εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα τις δύο οικογένειες.
ΦΩΤΟ από το CretaPostΦΩΤΟ από το CretaPost
Οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι οι δύο άνδρες, παρουσία ακόμη δύο ατόμων, οι οποίοι καταθέτουν για την άγρια αιματηρή συμπλοκή, ξεκίνησαν άγριο καβγά που πολύ γρήγορα πήρε διαστάσεις. 

Ο 58χρονος φερόμενος ως δράστης, φέρεται να έβγαλε περίστροφο και να πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής τον 55χρονο στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom