Κυριακή 13 Μαρτίου 2016

Μακελειό στην Άγκυρα με τουλάχιστον 27 νεκρούς και 75 τραυματίες!

Οι ΗΠΑ... γνώριζαν! - Συγκλονιστικό βίντεο από τη στιγμή της έκρηξης

- Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε έξω από τον πιο πολυσύχναστο σταθμό του μετρό στην Άγκυρα, μπροστά σε στάσεις λεωφορείων, κοντά στο Güvenpark, στην περιοχή Κιζιλάι
- 12 τραυματίες σε κρίσιμη κατάσταση, όπως μεταδίδουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης
- Αυτοκίνητα και λεωφορεία τυλίχθηκαν στις φλόγες
- Οι ΗΠΑ είχαν προειδοποιήσει δύο ημέρες πριν ότι υπήρχε φόβος για χτύπημα στην περιοχή!
- Οι τουρκικές αρχές πιστεύουν ότι πρόκειται για επίθεση αυτοκτονίας
- Αξιωματούχος των τουρκικών υπηρεσιών ασφαλείας τόνισε ότι η επίθεση πραγματοποιήθηκε από Κούρδο μαχητή του PKK ή συνδεόμενης με αυτόν οργάνωσης
- Δείτε ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Άγκυρα συνεχίζει να "πνίγεται" στο αίμα! Μέσα σε έξι μήνες, σημειώθηκε σήμερα τρίτη τρομοκρατική επίθεση στο κέντρο της τουρκικής πρωτεύουσας, με τον πρώτο απολογισμό να κάνει λόγο για 27 νεκρούς και 75 τραυματίες που μεταφέρθηκαν, εκ των οποίων οι 12 σε κρίσιμη κατάσταση. 

Η έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου έγινε στις 7 το απόγευμα, έξω από τον πιο πολυσύχναστο σταθμό του μετρό, μπροστά σε στάση λεωφορείων, κοντά στο Güvenpark στην περιοχή Κιζιλάι.

"Αυτή η έκρηξη άφησε πίσω της πολλούς νεκρούς", ανέφεραν νωρίτερα ανώτατοι αξιωματούχοι.

Πολλά οχήματα τυλίχθηκαν στις φλόγες και όπως αναφέρουν τα διεθνή δίκτυα η έκρηξη προήλθε από αυτοκίνητο παγιδευμένο με εκρηκτικά, το οποίο βρισκόταν δίπλα σε λεωφορείο, σε πολυσύχναστο πάρκο της περιοχής.

Αυτό ανακοίνωσε και το γραφείο του κυβερνήτη της τουρκικής πρωτεύουσας: "Η έκρηξη προκλήθηκε από ανατίναξη αυτοκινήτου φορτωμένου με εκρηκτικά κοντά στην πλατεία του Κιζιλάι".

Εικόνες από το σημείο της έκρηξης, όπου έχουν σπεύσει δεκάδες ασθενοφόρα, δείχνουν καμένα λεωφορεία και διασώστες να μεταφέρουν τραυματίες.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η επίθεση πραγματοποιήθηκε από κούρδο μαχητή του PKK ή συνδεόμενης με αυτόν οργάνωσης, δήλωσε αξιωματούχος των τουκρικών υπηρεσιών ασφαλείας.

Δείτε τα βίντεο από τη στιγμή της έκρηξης



Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει την περιοχή.
Πρόκειται για την τρίτη επίθεση που σημειώνεται στην Τουρκία από τον Οκτώβριο του 2015.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom