Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Ακου τι είπε ο άνθρωπος:"Εκ παραδρομής εξαφανίστηκε η διάταξη που τιμωρεί όσους κλέβουν δημόσιο χρήμα"! (βίντεο)

Τόσος κόσμος πληρώνεται για φτιάχνει και να ελέγχει νομοσχέδια κι ο Τζαβάρας θέλει να μας πείσει ότι ξέφυγε η διάταξη.... Από 4 ελέγχους πέρασε και δεν το είδε κανένας,ούτε τα τσακάλια οι βουλευτές... Ηταν ένα νομοθετικό ατύχημα...
Ουστ ρε λαμόγια!
Ζείδωρον

Τον πρώην Υπουργό και νυν Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστα Τζαβάρα φιλοξένησαν η Λουκίλα Καρρέρ και η Λίτσα Θεοφάνους στην τηλεόραση της Ζούγκλας και την εκπομπή «Με το Λι και με το Λάμδα».

«Εκ παραδρομής εξαφανίστηκε μία διάταξη» είπε ο κ. Τζαβάρας
«και για να γίνω πιο συγκεκριμένος παραλείφθηκε διάταξη με την οποία τιμωρούνται όσοι υπηρετούν σε νομικά πρόσωπα που επιχορηγούνται από το κράτος, περιπτώσεις ΜΚΟ διαφόρων εταιριών που διαχειρίζονται χρήμα δημοσίου, όπως ναυπηγεία, ο οργανισμός σχολικών κτιρίων κ.ά. ‘Όσοι υπηρετούσαν σε εκείνες τις επιχειρήσεις, αν είχαν διαπράξει μία σειρά από αδικήματα όσον αφορά στη διασπάθιση χρήματος, ουσιαστικά έχουν αθωωθεί» συμπλήρωσε ο Υπουργός.

«Είχα πριν από λίγο τηλεφωνική επικοινωνία με τον Υπουργό Δικαιοσύνης ό οποίος με διαβεβαίωσε ότι αυτό θα διορθωθεί» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τζαβάρας.

Παρακολουθήστε την εκπομπή:


http://www.zougla.gr/

Διαβάστε σχετικά:
Φτιάχνουν νόμους κόντρα στο δημόσιο συμφέρον

«Πόλεμος» στην κυβέρνηση για τις αθωωτικές τροπολογίες (ηχητικό)

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΜΙΖΑΔΩΡΟΥ ΜΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΛΕΥΚΩΝ ΠΟΙΝΙΚΩΝ ΜΗΤΡΩΩΝ - Πλημμέλημα οι μίζες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom