Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Ο θρυλικός Γιώργος Τρομάρας στο agriniotv (φωτο & βίντεο)


O συμπατριώτης μας λαϊκός αθλητής, μεγάλη μορφή στο παρελθόν της πάλης, ο θρυλικός Γιώργος Τρομάρας μίλησε στο agriniotv.

O άνθρωπος που προκαλούσε το παγκόσμιο ενδιαφέρον όταν για παράδειγμα τραβούσε βαγόνια τραίνου, από πάνω του περνούσαν φορτηγά άλλα και για πολλούς άλλους άθλους που ενέπνευσαν ακόμη και μουσικοσυνθέτες, μιλώντας στο agriniotv θυμάται στιγμές από το παρελθόν, το πώς ξεκίνησε από την Αγία Σοφία Θέρμου.

Δίνει συμβουλές στους νεότερους να αγαπούν τον αθλητισμό και το σώμα τους να προσπαθούν πάντα για το καλύτερο αλλά και να μένουν μακριά από τη μάστιγα των αναβολικών. «Πίσω από εκεί κρύβονται τεράστιες βιομηχανίες και συμφέροντα και πέφτουν δισεκατομμύρια. Εγώ έγινα αθλητής με μακαρόνια, με φακές και με λίγο …γιουβέτσι. Στην Ελλάδα εκείνης της εποχής, που γνώρισα εγώ, τέτοια πράγματα δεν υπήρξαν», λέει χαρακτηριστικά.

Δικαιολογημένα εκφράζει και το παράπονό του. «Έχω προσφέρει σε αυτόν τον τόπο και η Ελλάδα δεν μου έχει προσφέρει τίποτα» σημειώνει και προσθέτει πως «το κράτος δεν βοήθησε και δεν βοηθά ούτε τους παλαιμάχους αλλά ούτε και τους νέους που θέλουν να ασχοληθούν», λέε και ζητά από τους γονείς που έχουν τη δυνατότητα, να στέλνουν τα παιδιά τους για προπονήσεις.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom