Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ :ο ΟΑΕΕ υποχρεώνει συνταξιούχο του να ζει με 1,72 ευρώ (βίντεο)


Καταγγελία - σοκ είδε το φως της δημοσιότητας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1.

Μία 69χρονη κυρία καταγγέλλει ότι είναι αναγκασμένη να ζήσει με 1,72 ευρώ,τόσο είναι το ποσό που περισσεύει από τις κρατήσεις της σύνταξής της (486,29) λόγω χρεών στον ΟΑΕΕ!

Συμπτωματικά η κυρία είναι αδελφή του μικροομολογιούχου που αυτοκτόνησε στη Θεσσαλονική και η ίδια έχει ανάγκη ιατροφαρμακευτικής κάλυψης ως καρκινοπαθής,την οποία αφού χρωστούσε δεν είχε,πλην όμως την πληρώνει γιατί έτσι θέλουν οι διοικούντες τον ΟΑΕΕ.

Από που κι ως που μωρέ να της κρατάτε χρήματα για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη που δεν είχε,αφού χρωστούσε.Με τσαμπουκά και κόντρα στο νόμο παρακρατάτε χρήματα για υπηρεσίες που δεν προσφέρατε!!!

Ο βουλευτής της Ν.Δ. κύριος Σκρέκας,που ήταν παρών στην εκπομπή,υποσχέθηκε αμέσως σήμερα να συναντήσει το διοικητή του ΟΑΕΕ και να βρουν μια λύση στο πρόβλημα της κυρίας Κατσιγιάννη.

Κάποιος όμως πρέπει να πει στον κύριο Σκρέκα και στους ομοίους του ότι το πρόβλημα δεν είναι μοναδικό,απλά η κυρία Κατσιγιάννη είχε την τόλμη να το δημοσιοποιήσει,ούτε χρήζει φιλευσπλαχνίας!Απαιτείται ριζική λύση,ανθρώπινη και ρεαλιστική αντιμετώπιση όλων των περιπτώσεων απ' όλους τους ασφαλιστικούς φορείς χωρίς να καταφεύγουν στα κανάλια οι ταλαιπωρημένοι συνάνθρωποί μας για να βρουν το δίκιο τους.

Ελεος ποια μ' αυτό "το κατόπιν ενεργειών μου" για τα αυτονόητα!

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom