Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Ρεσιτάλ Αδωνι στο Mega:"Ελάτε όλοι για αποκλειστική απασχόληση στο ΕΣΥ με μισθούς πείνας"! (βίντεο)


Ακόμα μια παράσταση έδωσε πρωί πρωί ο βιβλιοπώλης που παριστάνει τον υπουργό υγείας.Κι ο Αδωνις εντάξει.... το βιολί του,που ξέρει να το παίζει καλά!
Εκείνος ο Αναγνωστάκης,ο αντικειμενικός (λέμε τώρα) δημοσιογράφος, όμως τι ρόλο έπαιζε;Αν ήταν δίπλα του  ο γιατρός Δημήτρης Λιανός,ο οποίος δεν μάσαγε τα λόγια του,σίγουρα θα τις άρπαζε από τον Αναγνωστάκη!

Τέτοιο μένος ρε Μανώλη;Γιατί πήρες καμιά εργολαβία να σπάσεις την απεργία υποτιμώντας κι απαξιώνοντας γιατρούς που τόσα χρόνια τράβαγαν κουπί στο ΙΚΑ;Επιασε ξαφνικά τον Αδωνι ο πόνος για τους ΑμεΑ κι είπες να βάλεις πλάτη;
Ελεος ρε,όλοι σ' αυτή τη χώρα ζούμε και δόξα τω Θεώ καταλαβαίνουμε πια τα παιχνίδια σας!
Γεωργιάδης: Ο μόνος τρόπος να μην γίνουν απολύσεις... να κλείσουν τα ιατρεία τους και να πάνε όλοι στο ΕΣΥ,με μισθούς όμως πείνας!!!!
«Το μόνο που μου έχει πει ο Πρωθυπουργός είναι να τα εξηγώ όσο περισσότερο μπορώ» είπε, μεταξύ άλλων ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης,πλην όμως από την πολύ εξήγηση τα μπερδεύει τόσο που σήμερα παραδέχτηκε πως ήταν λάθος η δήλωση.... περί δόξας που του κλέβει ο Τόμσεν!!!
Αναφερόμενος στον νέο ΕΟΠΥΥ και στη διαμάχη με τους γιατρούς, είπε: «Δεν μπορούμε να κάνουμε πολιτισμένη συζήτηση με τους γιατρούς. Ο μόνος τρόπος να μην γίνουν απολύσεις είναι οι συμβάσεις αποκλειστκής συνεργασίας με το ΕΣΥ».
Δείτε το βίντεο από την πρωινή εκπομπή του Mega.
«Ποιος γιατρός δέχεται να γίνει απεργία στα Κέντρα Πιστοποίησης Αναπηρίας;» έλεγε έξαλλος στον Δημήτρη Λιανό του ΕΟΠΥΥ ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος απάντησε όταν του είπε ο γενικός γραμματέας προσωπικού του ΕΟΠΥΥ ότι αμοίβεται με 10.000 ευρώ: «Αν παίρνω 10.000 ευρώ, δέχομαι να σας πλύνω τις σκάλες».
Αυτές είναι μερικές από τις "εξυπνάδες" που απηύθυνε στο γιατρό Δημήτρη Λιανό!
Δείτε τα βίντεο.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο Λιανός ξέχασε να θυμίσει στον Άδωνη (όχι ότι το ξέχασε ο Άδωνης) ότι το ΙΚΑ δημιουργήθηκε και συντηρείται με τα λεφτά μας, των ασφαλισμένων του ΙΚΑ, οπότε θα έπρεπε να αρκεστεί στην κλοπή των αποθεματικών του ΙΚΑ μας δια του PSI και να μην επιχειρεί να διαλύσει ΚΑΙ τις δομές που ο ΙΔΡΩΤΑΣ ΜΑΣ δημιούργησε. Οι γιατροί του ΙΚΑ είναι δικοί ΜΑΣ και όχι υπάλληλοι του Αδώνιδος. Αν δεν φρόντιζε να κλείσει πρώτα τις κλινικές του ΙΚΑ, οι γιατροί του ΙΚΑ θα είχαν όλες τις απαραίτητες υποδομές για μελέτες και πάσης φύσεως εργασίες σχετικές με την βελτίωση του γνωστικού επιπέδου τους. Οι γιατροί του ΙΚΑ ΜΑΣ ασκούν πρωτοβάθμια φροντίδα και γι αυτήν δεν χρειάζονται νοσοκομεία για να πιστοποιηθεί η επιστημονική τους επάρκεια.
Η ΑΤΙΜΙΑ του Αδώνιδος έγκειται στην προσπάθεια να υπεξαιρέσει και τις δομές μας, για να τις ξεπουλήσει στην Μεγάλη και Σίγουρη και άλλα κοράκια του ιδιωτικού τομέα. Προσπαθεί να μας μετατρέψει από ασθενείς σε πελάτες των εμπόρων της υγείας.

Μάνος Αρκουλής
Συνταξιούχος ΙΚΑ

Read more: Go to TOP and Bottom