Κυριακή, 29 Δεκεμβρίου 2013

Φθιώτιδα: Νεκρός 30χρονος κυνηγός στις Κομποτάδες - Βρέθηκε πυροβολημένος στο γκρεμό

- Τον πέρασε για θήραμα και τον πυροβόλησε 
- Είναι ο τρίτος νεκρός στη Φθιώτιδα τους τελευταίους μήνες από λάθος στο κυνήγι....
Το τραγικό συμβάν έγινε το απόγευμα σε δασική έκταση πάνω από το χωριό Κομποτάδες. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο άτυχος κυνηγός, ηλικίας 30 ετών, είχε πάει μόνος του για κυνήγι. Το κακό έγινε την ώρα που είχε κατέβει σε μια χαράδρα και περπατούσε σε ένα μονοπάτι, ανάμεσα στα βράχια και τα πουρνάρια.

Ένας από τους κυνηγούς άλλης παρέας που κυνηγούσε σε κοντινή απόσταση και είχε στήσει καρτέρι για αγριογούρουνο, όταν είδε κάτι να κινείται στη δύσβατη εκείνη περιοχή νόμισε ότι είναι θήραμα. Σήκωσε το όπλο και πυροβόλησε.

Ο άτυχος 30χρονος δέχθηκε τα πυρά στο σώμα του, έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο γκρεμό. Όταν έτρεξαν κοντά του οι άλλοι κυνηγοί ήταν ήδη αργά, αφού διαπίστωσαν ότι δεν μπορούσαν πλέον να του προσφέρουν καμία βοήθεια. 

Το θύμα είναι από την Αθήνα και είχε εξοχικό στις Μεξιάτες, όπου είχε έρθει με την οικογένειά του για τις ημέρες των εορτών.

Ο κυνηγός που φέρεται να πυροβόλησε, είναι συντετριμμένος και σύμφωνα με πληροφορίες είναι ηλικίας περίπου 40 ετών και είναι από το διπλανό χωριό, τις Κομποτάδες.

Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί του Α.Τ. Υπάτης, του Εγκληματολογικού της Ασφάλειας, που έχουν αναλάβει και την προανάκριση, ενώ κλήθηκε η Π.Υ. και η 7η ΕΜΑΚ από τη Λαμία, για την ανάσυρση της σορού του άτυχου 30χρονου, που χάθηκε τόσο άδικα παραμονές πρωτοχρονιάς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι ο τρίτος άνθρωπος που χάνεται στη Φθιώτιδα τους τελευταίους μήνες στο κυνήγι. 

Στις 12 Οκτωβρίου σκοτώθηκε κατά λάθος από μέλος της παρέας του, ο πρώην αντιδήμαρχος Λαμιέων Γιώργος Κοτσάνος (διαβάστε εδώ), ενώ λίγες ημέρες πριν, άλλος κυνηγός είχε περάσει για αγριογούρουνο και πυροβόλησε έναν 51χρονο περιπατητή στην Κυρτώνη Αταλάντης (διαβάστε εδώ).
http://www.lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: