Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Σοβαρός τραυματισμός του Μίκαελ Σουμάχερ ενώ έκανε σκι


Σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι υπέστη ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Φόρμουλα 1, Μίκαελ Σουμάχερ, ενώ έκανε σκι στις Γαλλικές Αλπεις μεταδίδει το Reuters, επικαλούμενο γαλλικά μέσα ενημέρωσης.

Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στη Γκερνόμπλ

Άπαντες περιμένουν την επίσημη ανακοίνωση του νοσοκομείου για να μάθουν τη σοβαρότητα της κατάστασης του Γερμανού,ο οποίος είναι ιδιοκτήτης Σαλέ στο Μέριμπελ.

Ο γενικός διεθυντής της πίστας του Μέριμπελ Κριστόφ Γκερμινιόν-Λεκόμπτ δήλωσε στο Radio Monte Carlo: "Τραυματίστηκε στο κεφάλι όταν έπεσε πάνω σε βράχο. Φορούσε κράνος και ήταν σοκαρισμένος αλλά είχε τις αισθήσεις του. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ με ελικόπτερο. Δεν έχω ενημέρωση για τη σοβαρότητα της κατάστασής του."

Ο 44χρονος γερμανός πιλότος ανακοίνωσε πέρυσι ότι αποσύρεται από τη Φόρμουλα 1 μετά την τρίχρονη επανεμφάνισή του στο σπορ με την ομάδα της Mercedes.

Ο Σουμάχερ έκανε πολύ συχνά σκι, ακόμη και τα χρόνια που ήταν εν ενεργεία πιλότος. Ο Σούμι εγκατέλειψε για δεύτερη φορά την Formula 1 το 2012 αλλά δεν είχε εγκαταλείψει τον κόσμο του αυτοκινήτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom