Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Μεγάλο "λαβράκι" του ΣΔΟΕ στο Ξηρόμερο - "Επιασαν" 160 κιλά παράνομου καπνού!!!

Ανακάλυψαν 160 ολόκληρα κιλά παράνομου καπνού!!!!
Αφήστε ρε το παραμύθι με τα στριφτά τσιγάρα και ξαμολυθείτε να πιάσετε κανένα λαθρέμπορο πετρελαίου αν σας το επιτρέπουν βέβαια οι προϊστάμενοί σας.
Οπως και τα "τσιγαράδικα" που κάνουν παρέλαση με έτοιμα επεξεργασμένα λαθραία τσιγάρα,όπου χάνονται δις από φοροδιαφυγή κι όχι φραγκοδίφραγκα από κάποιους θεριακλήδες,"εραστές" του στριφτού!
Ζείδωρον

Απίστευτη υπόθεση φοροδιαφυγής από αγρότες αποκαλύπτει έρευνα του ΣΔΟΕ στο Ξηρόμερο Αγρινίου,μας πληροφορεί ο δαιμόνιος ρεπόρτερ του Alpha!!! Το κύκλωμα είχε φτιάξει υπόγειο εργαστήριο κοπής καπνού, ενώ καλλιεργούσε δεκάδες στρέμματα που φυσικά, δεν είχαν δηλωθεί ποτέ!

Aποτέλεσμα όλων αυτών ανακάλυψαν 160 ολόκληρα κιλά καπνού!!!!
Ναι,έτσι ακριβώς στο Ξηρόμερο,το οποίο παρεμπιπτόντως δεν είναι Αγρινίου,αλλά δήμος της Αιτωλοακαρνανίας αγράμματε ρεπόρτερ.
Για να φανεί βαρβάτο το θέμα κότσαρε στο ίδιο βίντεο και τα σκάνδαλα των Γεωργικών Συνεταιρισμών για τα οποία πήγε η Κωνσταντοπούλου στον Τέντε και το μπουμπούνισε!


Όπως προέκυψε ο καπνός προοριζόταν για στριφτά τσιγάρα. Οι αγρότες που έπαιρναν μέρος στην κομπίνα, καλλιεργούσαν τα καπνά, τα μετέφεραν στην αποθήκη και από εκεί τα διοχέτευαν στην αγορά κερδίζοντας ''μαύρο'' χρήμα.

Μέσα στο υπόγειο εργαστήριο που εντοπίστηκε στα θεμέλια οικοδομής, βρέθηκαν 160 κιλά κομμένου καπνού. Μετά την αποκάλυψη το ΣΔΟΕ προχωράει στο άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών τόσο των εμπλεκομένων, όσο και των συνεργατών τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom