Δευτέρα, 30 Δεκεμβρίου 2013

ΣΟΚ στη ΧΙΟ:Αυτοκτόνησε στο υπόγειο του Δημαρχείου ο Μαέστρος της Φιλαρμονικής του Δήμου


Σοκ προκαλούν οι πληροφορίες ότι πριν από λίγη ώρα βρέθηκε νεκρός εντός του χώρου όπου λειτουργεί η Φιλαρμονική του Δήμου Χίου ο μαέστρος της Στ. Νεαμονιτάκης, ενώ δίπλα του εντοπίστηκε και όπλο. 

Αυτή τη στιγμή το Δημοτικό κτίριο είναι αποκλεισμένο από δυνάμεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χίου και ερευνάται σπιθαμή προς σπιθαμή.

Τέλος στη ζωή του με τη χρήση όπλου έδωσε το βράδυ της Κυριακής
ο Μαέστρος της Φιλαρμονικής του Δήμου Χίου Στέργιος Νεαμονιτάκης.

Ο αυτόχειρας σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Β. Αιγαίου απομονώθηκε στο υπόγειο του Δημαρχείου Χίου, χώρος όπου η φιλαρμονική κάνει πρόβες, και εκεί έβαλε τέρμα στη ζωή του ενώ μέχρι στιγμής η αστυνομία δεν διαψεύδει αλλά ούτε επιβεβαιώνει την ύπαρξη ιδιόχειρου σημειώματος.

Τον αυτόχειρα εντόπισαν εντός του κτιρίου φιλικά του πρόσωπα που τον αναζητούσαν από το μεσημέρι της Κυριακής. Παρά τις επίμονες κλήσεις ο Σ. Νεαμονιτάκης δεν απαντούσε γεγονός που κίνησε τις υποψίες συγγενικών και φιλικών του προσώπων.

Από την Αστυνομία δεν υπάρχει επιβεβαιωμένη ώρα συμβάντος αλλά εικάζεται ότι ο αυτόχειρας έβαλε τέλος στη ζωή του το βράδυ της ίδιας ημέρας.
http://politischios.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: